De ce poartă Oana Roman numele fostului soț pe Instagram, deși s-au despărțit. Vedeta a dat cărțile pe față

Cei doi s-au separat la începutul anului
De ce poartă Oana Roman numele fostului soț pe Instagram, deși s-au despărțit. Vedeta a dat cărțile pe față

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio la începutul acestui an, după o relație de aproximativ 10 ani și un copil. Deși au încercat în repetate rânduri să-și salveze căsnicia, aceștia au decis că este mai bine să se despartă definitiv. Cu toate că nu mai formează un cuplu, Oana Roman încă poarte numele de familie al tatălui fiicei sale. Care este motivul?

Oana Roman a explicat de ce mai poartă numele fostului soț pe Instagram

Oana Roman este foc și pară după ce a fost întrebată pe rețelele de socializare de ce nu a renunțat la numele de familie al fostului ei soț pe Instagram, ținând cont că nu mai formează un cuplu de aproape un an.

Pe contul oficial de Instagram, fiica lui Petre Roman are peste 300.000 de fani, care o urmăresc constant. Atunci când și-a deschis contul, vedeta era căsătorită cu Marius Elisei, drept urmare, numele ei oficial de pe Instagram era Oana Roman Elisei. După ce a divorțat, Oana Roman a renunțat la numele bărbatului în acte, însă pe rețelele de socializare nu a putut să-l schimbe, din păcate pentru ea.

De curând, unii internauți au întrebat-o de ce mai poartă numele Elisei: „De ce mai folosești numele Elisei dacă ai divorțat?”

Oana Roman a explicat că a făcut mai multe cereri, încă din 2021 către administratorii aplicației Instagram, dar nu a primit niciun răspuns. Ea a explicat că nu-și dorește să mai folosească numele lui Marius Elisei și speră că lucrurile se vor rezolva, în cele din urmă.

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman e foc și pară pe fostul soț. Ce i-a făcut Marius Elisei, vedeta a răbufnit

Vedeta nu vrea să mai audă de tatăl fiicei sale

”Draga mea Mimi, dacă m-ai fi urmărit, ceea ce nu cred că este cazul, ai fi știut că mă chinui din 2021 să schimb numele pe Instagram. Imediat după ce am divorțat am renunțat evident la numele Elisei și am rămas doar cu numele meu, Roman. Dar având cont cu foarte mulți urmăritori, am nevoie de un accept din partea Instagram și, deși am trimis mailuri și notificări, nu am reușit să primesc și încă vreau un răspuns de la ei.

Pe pagina oficială de Facebook am reușit, în buletin mă cheama doar Roman și crede-mă că ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mai scrie Elisei pe undeva, dar nu depinde de mine. Nu îmi doresc nimic mai mult decât să scap de acest nume peste tot. Sper că acum te-ai liniștit”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe contul personal de Instagram.

A arătat dovezile

De asemenea, pentru a le demonstra tuturor că vrea să-și schimbe numele pe Instagram, Oana a publicat și dovezile în acest sens.

”Iată și dovada. Când încerc să schimb numele, apare acest mesaj. Iată și ultimul mail trimis în 20 octombrie…al nu știu câtelea mail. Încă niciun răspuns. Te-ai liniștit, gata? Vrei tu numele Elisei. Ia-l. Că eu n-am nevoie, n-am avut și nu voi avea nevoie”, a mai adăugat aceasta.

Citește și: Catinca Roman, ultimele detalii despre starea de sănătate a mamei sale după ce a vizitat-o la spital. Ce veste i-au dat medicii

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *