Motivul pentru care Oana Roman e foc și pară pe fostul soț. Ce i-a făcut Marius Elisei, vedeta a răbufnit

Dezvăluiri incendiare ale Oanei Roman despre fostul soț.
Motivul pentru care Oana Roman e foc și pară pe fostul soț. Ce i-a făcut Marius Elisei, vedeta a răbufnit

Se ascut din nou cuțitele între Oana Roman și Marius Elisei. Bărbatul este acuzat de fosta lui soție că nu are grijă de fetița lor, deși înțelegerea dintre ei după divorț a fost ca ambii să se implice în mod egal în creșterea și educarea Isabelei. În plus, vedeta susține că fostul ei soț nu plătește nici pensie alimentară, deși suma nu ar fi deloc una mare. Iată ce poate păți, din punct de vedere legal, Marius Elisei dacă refuză în continuare să achite pensia alimentară.

Oana Roman, foc și pară pe fostul soț. Declarații uluitoareale vedetei

După despărțire, Oana Roman și Marius Elisei au stabilit de comun acord că se vor implica în mod egal în creșterea fetiței lor. Doar că, potrivit fiicei fostului premier Petre Roman, înțelegerea dintre ei a rămas doar una verbală, întrucât bărbatul nu se preocupă de îndatoririle părintești. Mai mult, se pare că Marius Elisei nu a plătit până acum nici pensia alimentară pentru Isabela, care ar fi în cuantum de 500 de lei pe lună.

Citește și: În ce a ales Oana Roman să își investească banii: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”

Oana Roman a răbufnit, declarând recent că relația dintre fiica sa și tatăl ei se rezumă doar la câte o întâlnire din când în când.

„Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei. Asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, declara recent Oana Roman, pentru Exclusiv VIP (Prima TV).

Marius Elisei a avut o reacție pe marginea acestui subiect, însă răspunsul pe care l-a oferit poate întări declarațiile Oanei Roman. Întrebat, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars, dacă plătește sau nu pensie alimentară, fostul soț al vedetei a răspuns evaziv: ”Nu știu!”.

Marius Elisei a decis să își refacă viața, după desprățirea Oana Roman. În prezent, bărbatul are o nouă iubită, de profesie psihoterapeut.

Citește și: Marius Elisei, prima fotografie cu noua lui iubită. Cine este bruneta care l-a făcut să uite definitiv de Oana Roman

Ce riscă Marius Elisei dacă nu achită pensia alimentară

Din punct de vedere legal, pensia alimentară pentru un minor nu este o opțiune, ci o obligație. În cazul în care un bărbat refuză să își achite îndatoririle părintești, acesta poate fi tras la răspundere. Avocata Beatrice Comăniceanu a explicat pentru playtech.ro la ce să se aștepte tații care se află în situația lui Marius Elisei:

„Dacă un tată nu plătește pensia alimentară, se apelează la un executor judecătoresc. Dacă lucrează, are un loc de muncă, i se pune poprire pe salariu, iar dacă are bani în cont bancar i se blochează.

Dacă nu, poți face plângere la Poliție, prin nerespectarea sentinței judecătorești el poate fi acuzat și de abandon de familie, poate lua și amendă.

Dacă nu are de unde plăti, dar dacă pe viitor va achiziționa un bun pe numele său, i se va pune poprire. De aceea trebuie ca mamele să meargă la executor judecătoresc, ca să se înceapă executarea pe conturile actuale și viitoare. Dacă nu are bani acum, va plăti retroactiv, de la data sentinței judecătorești”.

Motivul real pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu doi ani, însă au continuat să locuiască sub acelașia coperiș de dragul fetiței lor. Luna trecută, bărbatul a decis că este momentul să iasă definitiv din viața fostei sale soții, așa că a părăsit vila ei din Tunari.

Citește și: Oana Roman dă cărțile pe față despre relația cu Janni Alexandridis, câştigătorul de la Chefi la cuţite. A vrut ca toată lumea să știe de la ea

Potrivit fiicei lui Petre Roman, principalul motiv care a dus la despărțirea lor a fost faptul că Marius Elisei trăia în permanență cu bănuiala că fosta lui soție l-ar fi înșelat.

”Unul dintre motivele principale pentru care această relație nu a mai funcționat a fost faptul că niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit din punctul ăsta de vedere niciodată (n.r- că nu l-a înșelat).

Vreau să o spun încă o dată și să fie ultima oară când deschid acest subiect. Nici măcar când am fost divorțată în acte și singură, 6 luni, nu am ieșit în oraș cu un bărbat. Puteam să mă mărit cu altul. Nu am avut relații, să ne înțelegem. Nu simțeam și nu mi-am dorit, nu m-a interesat subiectul, cum nu mă interesează nici acum.

În cei 10 ani, în care eu am trăit cu acest bărbat, din acest punct de vedere (al înșelatului – n.r.) eu nu i-am greșit nici măcar o fracțiune de secundă. Pe cuvântul meu! Martor îmi e Dumnezeu!”, a declarat Oana Roman.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *