Marius Elisei, prima fotografie cu noua lui iubită. Cine este bruneta care l-a făcut să uite definitiv de Oana Roman

Vezi cum arată noua iubită a lui Marius Elisei!

Marius Elisei iubește din nou! Bărbatul a publicat prima fotografie cu iubita lui pe rețelele sociale. Iată cum arată femeia care l-a făcut să uite complet de mama copilului său. După despărțirea definitivă de Oana Roman, bărbatul și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea. El a transmis în mediul online că se simte un bărbat împlinit de când și-a refăcut viața.

Marius Elisei a publicat prima imagine cu iubita lui

În urmă cu două zile, Marius Elisei și-a aniversat ziua de naștere și a publicat o fotografie cu mâna noii sale iubite, dar și cu mâna fiicei sale, Isabela. Ulterior, bărbatul a fost asaltat de întrebări și, în final, a recunoscut că și-a refăcut viața.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc.

Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit’, a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru Cancan.

Marius Elisei, prima fotografie cu noua lui iubită
Marius Elisei si noua lui iubita

”Îți mulțumesc pentru tot”

Inițial, acesta a dorit să-și țină ascunsă noua parteneră de viață, dar astăzi s-a răzgândit și a publicat o imagine cu ea. În dreptul acesteia, fostul soț al Oanei Roman a scris și un mesaj emoționant.

”Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și linistea pe care mi o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut”, a scris Marius Elisei în mediull online.

Citește și Marius Elisei are o nouă iubită: “Simt că acum am tot ceea ce îmi doresc”. A trecut peste relația cu Oana Roman!

Oana Roman, reacție după ce a aflat că Marius Elisei și-a refăcut viața

După ce a aflat că Marius Elisei are o nouă relație, Oana Roman a transmis un mesaj în mediul online. Iată ce a transmis celebra influenceriță:

„Eu mă bucur foarte mult, sincer, vă spun din suflet. Mă bucur că el e ok, că are o nouă relație și că lucrurile se pot liniști între noi, dar, evident că presa speculează mult.

Și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă de mine, că nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și că este foarte fericit cu ea.

Lucru care pe mine mă bucură pentru că eu pentru asta m-am rugat. Ca el să își găsească o nouă relație ca noi să ne putem liniști (…)”, a fost o parte din mesajul transmis de vedeta pe pagină sa de Instagram.

Citește și Ce a dezvăluit Oana Roman, după ce Marius Elisei a anunțat că are o nouă iubită: “Mi-a spus că mă iubește mai mult decât o fac părinții mei”!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *