Ce a dezvăluit Oana Roman, după ce Marius Elisei a anunțat că are o nouă iubită: “Mi-a spus că mă iubește mai mult decât o fac părinții mei”

Află cum a reacționat vedeta.
Ce a dezvăluit Oana Roman, după ce Marius Elisei a anunțat că are o nouă iubită: “Mi-a spus că mă iubește mai mult decât o fac părinții mei”

Marius Elisei a surprins pe toată lumea când și-a făcut publică noua relație, la câteva luni după despărțirea de Oana Roman. Cu toate că nu a dezvăluit prea multe detalii despre identitatea noii sale partenere, el a subliniat că nu are intenția de a mai discuta despre fosta sa soție. Astfel, Oana Roman a reacționat imediat după aflarea acestei vești.

Marius Elisei are o nouă iubita

Fostul soț al Oanei Roman și-a oficializat public noua sa relație chiar de ziua lui de naștere, când a postat o fotografie care ilustra mâna fiicei sale, Isabela, și mâna noii sale iubite.

Deși a dorit să păstreze în secret identitatea partenerei lui, el a fost foarte ferm în privința dorinței sale de a nu mai face declarații despre Oana Roman sau despre relația lor care a durat aproximativ 10 ani.

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită: “Simt că acum am tot ceea ce îmi doresc”. A trecut peste relația cu Oana Roman

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit’, a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cum a reacționat Oana Roman la aflarea veștii

Oana Roman nu a stat deoparte în mediul online și a făcut câteva comentarii cu privire la noua relație a lui Marius Elisei. Vedeta nu a avut de spus nimic negativ, ci și-a exprimat bucuria pentru noua schimbarea din viața fostului său partener, având speranța că acum lucrurile se vor calma și între ei.

Ce a avut de spus Oana Roman

Vezi si: Cu cine s-a iubit Marius Elisei înainte de Oana Roman. De necrezut ce a ieșit la iveală abia acum: “Veți da socoteală!”

„Eu mă bucur foarte mult, sincer, vă spun din suflet. Mă bucur că el e ok, că are o nouă relație și că lucrurile se pot liniști între noi, dar, evident că presa speculează mult.

Și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă de mine, că nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și că este foarte fericit cu ea.

Lucru care pe mine mă bucură pentru că eu pentru asta m-am rugat. Ca el să își găsească o nouă relație ca noi să ne putem liniști.”, a spus vedeta pe pagină sa de Instagram.

Oana Roman: „Au existat eforturi din partea amândurora să încercăm să salvăm ceva”

Marius Elisei și Oana Roman și-au unit destinele în anul 2014, însă, la distanță de 7 ani, au ales să pună punct relației lor, confruntându-se cu diverse probleme.

Cu toate că au încercat să se împace și să își mai acorde o șansă, povestea lor de dragoste a ajuns la final în urmă cu câteva luni. Despărțirea lor a fost marcată de un scandal public și de acuzații grave îndreptate unul către celălalt.

Cu timpul, însă, lucrurile s-au calmat și sentimentele lor s-au mai ameliorat. În plus, ei chiar au făcut eforturi repetate pentru a-și rezolva neînțelegerile și pentru a încerca să-și reconstruiască relația, dar încercările lor nu au avut rezultatul dorit.

Te poate interesa și: În ce a ales Oana Roman să își investească banii: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”

„Au existat eforturi din partea amândurora să încercăm să salvăm ceva. Prin iunie am avut chiar o discuție serioasă în care el mi-a spus că încă există sentimente, că el simte că mă iubește mai mult decât mă iubesc părinții mei.

Eu am crezut în asta, am încercat, am făcut eforturi, nu s-a putut. Diferențele și lucrurile, viziunile diferite dintre noi nu se pot rezolva. Astfel încât am hotărât că este mai bine să încheiem definitiv pentru că ne chinuiam amândoi.

Înainte ca eu cu Iza să plec în Franța, asta pe 3 septembrie, i-am spus că mai bine încheiem definitiv și ăla a fost momentul în care el a plecat definitiv de acasă.

Deci pe data de 3 septembrie totul s-a încheiat. Ca să închei, încă odată spun că sunt extrem de împăcată și liniștită și bucuroasă că el e bine. Că Iza poate să se bucure de amândoi, nu mă deranjează că Iza a făcut cunoștință cu această doamnă.

Sper să se înțeleagă bine și sper ca eu și cu Marius să putem să o creștem și să ne implicăm amândoi în creșterea ei, în mod echitabil, cât se poate, și în mod cât mai corect și mai serios. Pentru că ea are nevoie de doi părinți care să se implice în creșterea ei.”, a mai continuat Oana Roman.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *