Bianca Drăgușanu, atac dur către Loredana Groza: „Nu zic ca ea că nu am liftinguri, operații estetice”. Vedeta spune că noua intervenție o face să arate ca la 25 de ani

Iată ce a putut să spună Bianca Drăgușanu despre Loredana Groza!

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai asumate și sincere vedete din showbizul românesc. Vedeta nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că a suferit numeroase intervenții estetice de-a lungul anilor. Chiar de curând, ea a vorbit despre noua modificare pe care și-a făcut-o și a atacat-o pe Loredana Groza. Iată ce a spus despre cunoscuta artistă!

Cum a ”înțepat-o” Bianca Drăgușanu pe Loredana Groza

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele, dacă nu cea mai operată vedetă din România. Mulți i-ar da blondinei cu mininum 10 ani mai puțin, și asta datorită intervențiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, dar și datorită efortului pe care vedeta îl depune în sala de fitness.

Însă, iubita lui Gabi Bădălău nu este deloc deranjată de întrebările privind modificările sale. Chiar de curând, ea a făcut dezvăluiri despre noua intervenția suferită, care o face să umble cu o cagulă pe față.

”Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting…

Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.).

Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.

Citește și Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, de fapt. Chiar ea a recunoscut că are fața umflată și vânătă, după ultima intervenție estetică!

”Eu sunt curajoasă și asumată”

Blondina a ”înțepat-o” cu această ocazie pe Loredana Groza, care nu a recunoscut niciodată că a suferit intervenții chirurgicale. Ori de câte ori a fost întrebată dacă a trecut pragul medicului estetician sau nu, artista a susținut că doar alimentele sănătoase și sportul au ajutat-o să arate așa cum e astăzi afișată în mediul online.

”În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga…

Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne.

Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi, eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.).

Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, conform aceleiași surse.

Citește și “Doamne ferește, ești oribilă”: Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la restaurant. Clienții au crezut că nu văd bine FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *