Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, de fapt. Chiar ea a recunoscut că are fața umflată și vânătă, după ultima intervenție estetică

A petrecut 7 ore pe masa de operație

Scris de: Daoud Andra

19 Jan. 2024

Bianca Drăgușanu a intrat în ”reparații”, la început de an, după cum a mărturisit chiar ea. Vedeta a petrecut 7 ore în sala de operație, unde medicii esteticieni au încercat să corecteze aspectele de care aceasta nu era mulțumită. Recuperarea va fi una de durată, iar Bianca poartă pe cap o cagulă pentru a masca vânătăile. Recent a fost surprinsă însă fără accesoriul care îi acoperă chipul.

Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut

Fosta asistentă TV traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Bianca Drăgușanu a decis să își refacă unele operații estetice, pentru a corecta anumite greșeli din trecut, și a fost supusă unei intervenții complexe. A petrecut 7 ore pe masa de operație, dar până când se va putea bucura de rezultat, mai durează.

Citește și: “Doamne ferește, ești oribilă”: Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la restaurant. Clienții au crezut că nu văd bine FOTO

Vedeta a povestit că recuperarea va fi una de durată și că, timp de două luni și jumătate, va purta o cagulă care îi acoperă chipul, care în prezent este umflat și plin de vânătăi. Cu toate că recuperarea este dificilă, Bianca nu renunță la activitățile de zi cu zi și își vede în continuare de viață, purtând cagulă atunci când iese din casă.

Atunci când merge la restaurant sau la coafor, de exemplu, este nevoită să renunțe la cagula care îi acoperă chipul. Recent, vedeta a fost surprinsă la salon, de către paparazzii cancan.ro. În imagini, se vede că Bianca are fața umflată și este vânătă în jurul ochilor.

Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la restaurant
Bianca Drăgușanu se afișează purtând cagulă

”Sunt foarte inflamată și foarte vânătă”

Bianca a recunoscut că, de-a lungul timpului, a trecut prin mai bine de 30 de intervenții estetice și a spus, la un moment dat, că nu se va opri până când nu va arăta așa cum își dorește. Nu toate operațiile și injectările au avut însă rezultatul pe care și l-a dorit, astfel că la începutul anului 2024, a decis să corecteze anumite aspecte.

Citește și: Cu ce se ocupă sora Biancăi Drăgușanu, de fapt. Puțini știu că așa își câștigă banii, imaginile o surprind la locul de muncă

Vedeta s-a lăsat pe mâinile profesioniștilor și a început prin a-și topi acidul din buze. Apoi, a fost supusă operației de 7 ore, care a lăsat semne evidente pe fața ei.

”Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă… Am o piele foarte sensibilă, practic și teoretic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar o să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării.”, a spus Bianca, pe Instagram, la scurt timp de la intervenție.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *