Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față! Ce a spus despre Anda Adam: „Nu există grad de comparație între noi”

Bianca a pus punctul pe „i”, după afirmațiile făcute de Anda Adam

Scris de: Daoud Andra

10 Jan. 2023

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față! Ce a spus despre Anda Adam: „Nu există grad de comparație între noi”

Despre presupusa rivalitate dintre Bianca Drăgușanu și Anda Adam s-a vorbit mult timp. În perioada în care a fost căsătorită cu Victor Slav, fosta asistentă TV nu a ezitat să arunce săgeți la adresa fostei lui iubite, Anda Adam, și de multe ori comentariile ei au fost scoase din context. Acum, Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față și lămurește cum au stat lucrurile între ea și Anda Adam.

Ce a spus Anda Adam despre Bianca Drăgușanu

Anda Adam a fost invitată recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista a vorbit, printre altele, despre despărțirea de Victor Slav și despre presupusa rivalitate cu Bianca Drăgușanu, cu care fostul ei iubit s-a căsătorit la scurt timp. Cântăreața a mărturisit că nu a existat nicio rivalitate între ele și că multe dintre informațiile apărute în presă la acea vreme au fost inventate.

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil. Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

„Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate. (…) Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv”, a explicat Anda Adam, în emisiunea de la Kanal D.

Anda Adam dă cărțile pe față
Anda Adam și Bianca Drăgușanu au spus fiecare versiunea ei de poveste

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față. Care este versiunea divei

La rândul ei, fosta soție a lui Victor Slav spune cum au stat lucrurile, din punctul ei de vedere. Bianca Drăgușanu a confirmat cele spuse de Anda Adam și a spus că între ele nu a fost niciodată o rivalitate. Diva confirmă că și-au transmis recent câteva mesaje prin intermediul unei prietene comune, care este make-up artist.

Bianca a vrut ca Anda Adam să știe că nu a considerat-o niciodată o rivală și că îi pare rău pentru răutățile pe care le-a spus despre ea în trecut și care au fost interpretate și exagerate. Fosta asistentă TV spune că a fost provocată și că multe dintre acțiunile sale au reprezentat un răspuns.

„Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt mai mult din partea mea că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea.

Dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în 8 ani. A făcut ea niște răutăți atunci, că nici la mine răutățile pe care le-am zis nu au venit gratuit și pe baza unor chestiuni nerezolvate între noi, de-a lungul timpului, eu am mai înțepat-o cu câte o vorbă copilărească.

Noi două nu am fost niciodată rivale. Îmi asum că unele glume poate nu aveau legătură cu femeia și nu aveam de ce să fac anumite afirmații la adresa ei care au fost răutăcioase. Presa ne-a comparat mereu, pentru că ea era fosta, eu eram actuala. Eu eram soția și ea era fosta iubită și na, presa așa a vândut anumite chestii.

Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat și nu avem nimic una cu alta. Nu avem nici motive să ne dușmănim, dar nici să ne iubim. Nu avem motive să interacționăm una cu alta, dar a fost această prietenă a mea care a făcut o punte. De fapt, eu am o părere doar de bine despre ea.”, a explicat Bianca, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *