Bianca Drăgușanu, mesaj vehement după ce s-a spus că stă pe banii lui Gabi Bădălău. “Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere”

Bianca: "Din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el"

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj vehement pentru persoanele care au spus că ar sta pe banii lui Gabi Bădălău, iubitul ei. Cunoscuta blondină susține că dacă s-ar fi ajuns într-o astfel de situație, relația n-ar mai fi existat.

Bianca Drăgușanu, mesaj vehement după ce s-a spus că stă pe banii lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu este o antreprenoare de succes și a vorbit pe larg despre vacanțele în care merge și despre cine le achită. De asemenea, blondina a dezvăluit și cum ar trebui să procedeze un bărbat în astfel de situații, din punctul ei de vedere. Ea și Gabi Bădălău formează un cuplu de mai bine de un an.

„Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el.

Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu, e același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva. N-am fost (n.r. într-o situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Bianca Drăgușanu, despre cadourile pe care și le face singură

Bianca Drăgușanu nu se ferește să recunoască faptul că își face des singură cadouri. Întrebată despre ce cadou a primit din partea iubitului de Moș Nicolae, vedeta a refuzat să dezvăluie.

”Eu îmi fac cele mai frumoase cadouri singură, și dacă mi-ar fi adus ceva (n.r. Moș Nicolae), nu vreau să spun că nu vreau să expandez foarte multe subiectele astea, având în vedere că se exagerează. Moș Nicolae am fost eu pentru mine”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu își conduce singură afacerile

În ultimii ani, Bianca Drăgușanu a încercat să nu mai fie doar o prezență pe micul ecran, în diferite emisiuni. A început să se focuseze și pe afaceri care să-i rotunjească veniturile. Astfel că recent și-a cumpărat un apartament în Dubai pe care are de gând să îl închirieze. De asemenea, își dorește să își mute afacerea cu haine tot în Dubai și deja a făcut câteva demersuri.

„Am fost în Dubai, am vizitat apartamentul, o să fie gata în decembrie. Atunci o să primesc cheile. De Revelion o să fiu acolo. O să fie și casă de vacanță, dar mai mult o să-l închiriez. Facem bani. Banii vin la mine, nu pleacă. Anul acesta am de gând să o țin dintr-o vacanță în altă vacanță. În fiecare weekend vreau să fiu plecată numai în vacanțe. (…) În curând o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși”, a dezvăluit Bianca pentru ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
5.7 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *