Cum se înțelege, de fapt, Bianca Drăgușanu cu „soacra” ei. Vedeta a decis să dea cărțile pe față

Bianca Drăgușanu: „Dacă există un conflict, eu îl dau la populație pe tavă”

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2022

Cum se înțelege, de fapt, Bianca Drăgușanu cu „soacra” ei. Vedeta a decis să dea cărțile pe față

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproape doi ani. Chiar dacă au mai avut mici pauze în relație, legătura dintre cei doi pare să fie una serioasă. Cu toate acestea, vedeta se pare că nu este agreată în familia iubitului ei, iar sora și mama acestuia nu ar vedea deloc cu ochi buni legătura lor amoroasă.

Ce relație este între Bianca Drăgușanu și mama lui Gabi Bădălău

Chiar dacă formează un cuplu cu Gabi Bădălău de mai bine de un an și jumătate, Bianca Drăgușanu nu este deloc apropiată de familia acestuia. De-a lungul timpului, s-a speculat intens cu privire la relația tensionată dintre Bianca și „soacra” ei. Anul acesta, sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, însă fosta asistentă TV nu a fost invitată la nuntă.

Recent, Rodica Bădălău, mama iubitului Biancăi, și-a sărbătorit ziua de naștere, însă printre invitați nu s-a numărat și vedeta. Presa a scris în repetate rânduri că relația dintre Bianca și afacerist nu ar fi văzută deloc cu ochi buni de către familia acestuia. Mai mult, în urmă cu ceva timp, pe internet a apărut o secvență audio în care mama lui Gabi Bădălău vorbea cu fiica sa în termeni duri despre Bianca.

Au existat inclusiv zvonuri cu privire la o ceartă între Bianca și „soacra” ei, însă vedeta a decis să pună punctul pe „i” și a dezmințit zvonurile.

„E aberant! Nu e adevărat! Acest subiect nu are legătură cu mine niciodată! Nu există acest scandal! Cineva care nu are ocupație, inventează subiecte.”, a spus Bianca Drăgușanu, la un moment dat.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau
Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Gabi Bădălău

„Dacă există un conflict, eu îl dau la populație pe tavă”

„La cum sunt eu și mă știe toată lumea, mie dacă mi se spune ceva de genul, în secunda doi expun pe media, pe Instagramul meu și știe toată lumea dacă e adevărat sau nu. Sunt persoana care nu se ascunde și nu își poate ascunde stările, nu am de ce. Dacă există vreun conflict, eu îl dau la populație pe tavă. Nu există niciun conflict în momentul de față și aș ruga să nu mă provoace nimeni că dacă intri în mocirlă, te mănâncă porcii. Nu se ceartă nimeni cu nimeni.”, a completat ea.

Chiar dacă se pare că familia lui Gabi Bădălău nu o acceptă încă pe Bianca, acest lucru nu pare să afecteze relația dintre ei. Recent, cei doi au fost într-o vacanță exotică, în Thailanda, cu ocazia aniversării afaceristului. Bianca și Gabi se înțeleg mai bine ca niciodată, în ciuda episoadelor tensionate prin care au trecut în ultimul an.

În ciuda despărțirilor și împăcărilor numeroase, cei doi se iubesc, iar asta este tot ce contează. Bianca nu ezită să își declare dragostea public, iar din când în când postează câte un mesaj dedicat iubitului ei. „Dragostea înseamnă să găsești pe cineva care are grijă de tine mai bine decât ai tu!”, a scris vedeta recent pe Instagram.

3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.