Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut următorul pas în relația lor. Cum au apărut alături de copii în Dubai, imagini de colecție

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost în vacanță alături de copiii lor!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au făcut un pas importan în relația lor. Pentru prima oară, ei au plecat în vacanță cu cei trei copii pe care îi au din relații anterioare și ca destinație au ales Dubaiul. Iată cum s-au distrat blondina, afaceristul și micuții lor!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, prima vacanță cu copiii

De când au decis să-și mai acorde o șansă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se înțeleg mai bine ca niciodată și chiar au început să se comporte ca o adevărată familie.

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, atunci află că cei doi parteneri și-au luat, de curând, copiii și au plecat într-o vacanță de lux, iar ca destinație au ales Dubaiul.

Le-au făcut toate poftele micuților

Ca niște părinți care își iubesc copiii, blondina și omul de afaceri le-au făcut toate poftele micuților lor. Sofia, Nicholas și Gabriel s-au distrat de minune împreună și se pare că se înțeleg foarte bine.

Aceștia au mers în parcul de distracții, unde s-au simțit minunat. În plus, cei trei micuți au primit cadouri personalizate. Așa cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a postat și câteva fotografii din vacanța de vis, iar fanii au reacționat imediat.

”Ai o fetiță frumoasă 💗💗💗

Foarte frumoase.

Două frumuseți!!!

❤️Sunteți minunate ❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de blondină.

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, alături de copiii lor. Unde au ales să plece împreună, e prima vacanță în formulă completă!

Claudia Pătrășcanu, reacție după ce Gabi Bădălău a plecat împreună cu copiii în vacanță, alături de Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce fostul ei soț i-a luat pe cei doi băieți în vacanță în Dubai, alături de Bianca Drăguşanu. După cum se știe deja, artista a divorțat cu scandal de omul de afaceri.

De-a lungul timpului, cei doi foști soți și-au auncat cuvinte grele. De asemenea, Claudia Pătrășcanu a atacat-o în mai multe rânduri pe actuala iubită a fostului ei partener.

Ce a avut de spus Claudia Pătrăcanu acum, când micuții ei s-au distrat alături de rivala sa? ”Copiii sunt cu tatăl lor plecați, și e drept răspunzător pentru ei”, a spus artista, conform celor de la spynews.ro.

Citește și Costumul de baie minuscul cu care Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția pe plajă în Dubai. A făcut furori, toate privirile au fost ațintite asupra ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *