Boala a responsabilizat-o pe Bianca Brad: ”Verific cremele ca să mă sigur că nu sunt toxice” VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad este foarte atentă la sănătatea ei

În urmă cu 8 ani, Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer, însă a preferat să țină ascunsă boala chiar și de mama ei, vorbind despre afecțiunea ei abia după ce a reușit să se vindece. Acum, chiar dacă este în afara oricărui periocol, fostul manechin continuă să fie extrem de atentă la tot ce are legătură cu sănătatea ei. Bianca Brad a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că încearcă să folosească produse cât mai naturale, având chiar și o aplicație prin care verifică toate ingredientele atunci când nu înțelege proveniența lor.

Bianca Brad pune mare preț pe sănătate

După diagnosticul cu cancer la sân, Bianca Brad și-a schimbat complet modul de viață și a încercat să trăiască cât mai sănătos și armonios cu
propriul corp. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, fostul manechin mărturisește că nu mai pune accentul pe imaginea exterioară, ci acordă o mai mare grijă sănătății sale.

”Eu nu folosesc în mod normal fond de ten, nu folosesc pudră, doar corector și puțin la ochi, dar nu umblu cu multe produse pe față. Îmi dau cu diverse creme pe care le verific, mă uit pe lista de ingredinte că să mă asigur că nu sunt toxice pentru că sunt multe care arată bine, dar când iei la puricat ingredientele nu prea mai sunt ok”, ne-a mărturisit Bianca Brad, completând că niciodată nu achiziționează vreun produs, indiferent de natura lui, până nu verifică dacă ingredientele sunt benefice corpului ei.

”Sunt denumirile ciudate, dacă nu știi chimie într-adevăr este mai greu. Aș minți să spun că știu asta, recunosc că apelez la o aplicație. Când am timp și merg într-un magazin unde sunt produse cosmetice iau aplicația și încep să mă uit la ce produse aș avea nevoie și le verific. Îmi ia foarte mult timp să găsesc un produs sau două care să nu aibe ingrediente care nu sunt ok. Am fost și nevoită cumva din cauza dianosticului pe care l-am avut ani de zile să mă feresc. Adică multă vreme nu am folosit decât ulei de cocos pe față și puțin rimel. Nu mă dădeam nici cu
ojă. Adică am fost pe natural, naturist, cât se poate de mult”.

”Fugiți de poliester”

La fel procedează și atunci când vine vorba de hainele pe care le poartă, cu atât mai mult atunci când își face antrenamentele de pilates: ”Nu țin neapărat să am mult costumații pentru că nu fac prezentare de modă. Eu mă îmbrac ca să îmi fie comod și să mă pot mișca în voie. Însă nu fac în fiecare zi pilates. Aș minți să spun că fac așa. Chiar am făcut o pauză destul de lungă. Vreau însă să subliniez faptul că este foarte important cu ce ne îmbrăcăm atunci când facem sport. Fugiți de poliester, nu mai purtați poliester, poliamidă sau alte materiale de genul. Alegeți bumbac. Este un alt subiect”, a mai povestit Bianca Brad pentru EGO.ro, încercând să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că mulți oameni se axează mai mult pe hainele de brand în loc să caute acele piese vestimentare care sunt fabricate din țesături naturale.

”Trebuie să fii echilibrat. Trebuie să știi în ce să investești banii. În lucruri care merită și care trebuie să țină mult. E vorba aia: „Sunt prea sărac ca să-mi cumpăr lucruri ieftine”. E adevărată vorba. Poți să iei un lucru care costă mai puțin, dar după trei spălări arată rău și apoi trebuie să cumperi altul. Aici trebuie să fii atent, la calitate, nu neapărat la branduri. Nu adepta brand- urilor expuse. Nu am nimic cu cine o face, fiecare alege, dar valoarea omului nu constă în suma de bani pe care o plătește pe pantofi, poșete și ținute, ci este vorba de valorile morale, de principii și astea sunt cele care contează cu adevărat de fapt”, a explicat vedeta.

Ce planuri mărețe are vedeta

Dorind să împărtășeacă din experiența ei, dar și să ajute femeile să se înțeleagă mai bine și să trăiască în armonie cu propriul corp, Bianca Brad vrea să conceapă un program prin care, cu ajutorul specialiștilor, să dezvolte anumite teme, de la make-up, îngrijire corporală, până la meditație.

”Inclusiv machiajul trebuie să fie discret, adică nu trebuie să mergi zi de zi ca și cum pozezi pentru o revistă. Cât mai natural, dar un natural frumos, adică îngrijit, nu cu straturi peste straturi, că după ce dai straturile jos se sperie cineva de tine. Echilibrul și frumusețea interioară este cea mai importantă. Atitudinea, setarea mentală, postura, dicția. Am un program în lucru pe temele astea și o să vorbesc mai multe acolo”, a mai spus Bianca Brad pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *