Ce obișnuia să facă Bianca Brad, la începutul carierei de model: „Am învățat ”furând”, uitându-mă la colege”. Ce spune despre manechinele de azi VIDEO EXCLUSIV

Păstrează și azi prima ei copertă de revistă

Bianca Brad a intrat în lumina reflectoarelor printr-o întâmplare, când, a mers să-l vadă pe fratele ei în cadrul unei prezentări de modă și a fost remarcată de una dintre creatoarele de modă de la Confex. Era în ultimul an de liceu. Apoi, a fost doar un singur pas către actorie, mai ales că își dorea să devină actriță încă de când era un copil. Nu a cochetat foarte mult în zona de actorie, însă filmul i-a adus prima ei copertă într-o revistă românească. Bianca Brad a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a apărut pe coperta revistei ”Cinema” în urmă cu aproape 40 de ani și că are și acum acasă unul dintre exemplare.

Bianca Brad: „Prima mea copertă a fost anii ’80”

Pe Bianca Brad lumea o știe mai mult ca fost manechin, însă puțini își mai aduc aminte că a cochetat cu actoria încă din copilărie. Primul film în care a jucat un rol principal a fost „Zâmbet de soare”, însă a debutat într-un film care l-a avut pe Ștefan Bănică Jr, în prim plan și care i-a insuflat dorința de a merge spre o carieră în actorie. A încercat să ducă în paralel cariera de actriță, însă, o dată descoperită în postura de crainică a lăsat actoria pe plan secund. Apucase însă să facă mai multe interviuri în revistele de specialitate din acele vremuri.

”Prima mea copertă a fost anii 80. Am apărut pe coperta revistei ”Cinema”. De două ori. Am apărut pe mai multe coperte, ce-i drept, dar aia rămâne de suflet. Am două pe revista ”Cinema”. Foarte frumoase de altfel, le iubesc. Le mai am. Le-a păstrat mama. Noroc cu mama. Ea tăia din reviste tot ce apărea atunci și mi-a făcut chiar niște albume. Deci am revistele. Recent chiar m-am întâlnit cu doamna care mi-a luat interviu în perioada aia pentru revistă. Așa că mi-aș readus aminte cu plăcere”, ne-a povestit Bianca Brad despre prima apariție pe o copertă glossy.

Citește și Bianca Brad a ajuns manechin din întâmplare. „Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum” VIDEO EXCLUSIV

Cele două produse de make-up care nu-i lipseau din geantă

În acele vremuri nu exista un departament care să ajute vedetele înaintea ședințelor foto, ci trebuiau să se pregătească singure. Spre norocul ei, în momentul în care a fost invitată să pozeze pentru revistă, era deja familiarizată cu tot ce înseamnă make-up și aranjatul părului.

”Eu când am intrat în meserie, profesia asta, avem un strugurel și un creion de ochi. Am învățat ”furând”, uitându-mă la colege. Habar nu aveam ce e aia anticearcăn, fond de ten, cum se pun, în ce ordine. Mi-am cumpărat în timp. Era un magazin la coada calului, la Universitate, și încet, încet am învățat să mă machiez. La fel și cu mersul pe podium”, a mai povestit fostul manechin pentru EGO.ro, completând că era o obișnuință pentru ea să meargă cu haine și accesorii după ea pentru fiecare eveniment sau prezentare de modă.

”Când era o prezentare de modă sau o ședință foto îmi luam cu mine de acasă sarsanaua plină cu ciorapi, cu pantofi, cu pălării, cu tot felul de accesorii. Nu primeam niciun ban în plus. Totul era în salariul pe care îl aveam, dar era foarte frumos. A fost o perioadă minunată. Eram câteva manechine în toată țara, nu ca acum 100 pe metrul pătrat, nu că ar fi ceva rău, dar ăsta e adevărul. Nu se pleca în străinătate, nu erau photoshootinguri. Erau pentru calendare, pentru reviste de modă, dar alea care erau atunci”.

Citește și Imagini superbe cu Bianca Brad de acum 33 de ani. Cum arăta în costum de baie, atunci când a câștigat un concurs de Miss

”Este pentru prima dată când apelez la un make-up artist”

Atât de mult i-a folosit acea perioadă și tot ce a învățat căci, și acum, la 55 ani reușește să afișeze o imagine impecabilă fără să fie nevoită să apeleze la specialiști. Mai mult, pentru petrecerea revistei Viva! de anul acesta, Bianca Brad s-a lăsat în premieră pe mâna unui make-up artist.

”Astăzi sunt machiată de un make-up artist, o prietenă bună. Este pentru prima dată când apelez la un make-up artist pentru o apariție la o petrecere mondenă. În general mă fardez singură, dar sunt implicată într-un proiect frumos, pentru femei, dedicat femeilor, pentru feminitate și redespoerire. Am zis că dacă tot ne știm, nu ar vrea să mă și machieze”, a mai completat Bianca Brad pentru EGO.ro.

Video/ Foto: Mihai Robu/ Sorin Cioponea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ când era ÎN ÎNCHISOARE
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Fostul edil al Constanței a fost eliberat, iar... Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Primele...
O recunoști? Așa arăta vedeta noastră în adolescență: „Aveam doar 14 ani când am început...
Cea mai frumoasă rochie de la Cannes! Cum a apărut îmbrăcată actrița Elle Fanning la...
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema,...
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că...
O să arate TOT la tv: Ce a făcut SUPERBA vedetă la Antena 1! A...
Horoscopul pentru sfârșitul de săptămână aduce schimbări care dau viața zodiilor peste cap. Fiți puternici...
7 zodii vor trece prin schimbări începând de mâine. Un nou capitol cosmic
4 zodii vor experimenta o transformare financiară majoră începând de mâine
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Emil Rengle, confesiuni oneste despre căsătoria cu Alejandro Fernandez și problemele cu care se confruntă:...
Vești bune pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanței iese din închisoare după cinci ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *