Cu ce se ocupă în prezent Bianca Brad și cum reușește să-și mențină silueta de fotomodel și la 55 de ani. „Nu am fost tot timpul chiar atât de slabă” VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad a descoperit beneficiile pilatesului

Bianca Brad este una dintre primele femei din România care au avut o carieră impresionantă ca fotomodel încă din perioada comunismului. Ajunsă la 55 de ani, fosta Miss România reușește să își păstreze o siluetă impecabilă însă fără prea mare efort. Bianca Brad a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în prezent este intructor de pilates, iar orele petrecute în sala de antrenamente o ajută să se mențină într-o armonie perfectă minte-corp.

Bianca Brad a descoperit beneficiile pilatesului

Arată impecabil fără să fie nevoită să apeleze la serviciile medicilor esteticieni, ci doar bazându-se exclusiv pe sport și sesiuni de meditație. În ultimii ani Bianca Brad s-a retras aproape complet din viața publică, revenind în lumina reflectoarelor doar la invitația unor designeri români cu care a colaborat de-a lungul timpului și care i-au cerut să mai defileze în prezentările lor. În tot acest timp fostul manechin s-a dedicat fundației pe care a deschis-o în numele fetiței sale nenăscute și a reușit să-și găsească o nouă pasiune pe care să o transforme într-o nouă carieră. Pilates-ul.

Bianca Brad a descoperit pilates-ul întâmplător, într-o perioadă nu tocmai roz din viața ei, pe când încerca să-și găsească liniștea, astfel încât, după ce a văzut efectele benefice pe care le are acest sport asupra corpului și minții, a decis să ajute și pe alte femei să-și regăsească echilibrul. Astfel că a devenit instructor profesionist și acum predă aproape zilnic. Pentru ea contează cel mai mult să se simtă bine în propria piele, nu neapărat să-și păstreze silueta de manechin.

Citește și: Bianca Brad a ajuns manechin din întâmplare. „Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum” VIDEO EXCLUSIV

„N-am fost tot timpul chiar atât de slabă. După sarcini am rămas cu niște kilograme în plus și am fost foarte tristă, dezamăgită de mine și foarte supărată pe mine că nu reușeam să slăbesc. Bine nu eram foarte grasă, dar eram așa mai rubensiană cum se spune. Am reușit să slăbesc prin alimentație, grijă la alimentație și sport. Am devenit și instructor certificat de pilates, pe care îl fac cu pasiune. Combinația asta și gândurile pozitive, optimismul ajută și asta foarte mult”, a povestit Bianca Brad pentru EGO.ro, completând că nu are nevoie să se promoveze în social media căci sunt destul de multe doritoare care au aflat de cursurile ei.

„Pe Instagram intru destul de rar, mai mult pe Facebook și nu scriu doar ca să mă aflu în treabă, doar dacă am ceva de transmis. Dar îmi propun să devin mai activă acum că am revenit cumva în lumea mondenă. Dar țin în continuare cursuri. Eu fac săptămânal cursuri”.

Tortul special pe care l-a avut Lilibet Diana la ziua ei de naștere
Bianca Brad a descoperit beneficiile pilatesului

„Este cea mai bună metodă de sport, de mișcare”

Vedeta mărturisește că nu a ales întâmplător acest sport și că nu i-a trebuit foarte mult ca să se îndrăgostească de el.

„Aparent pilates-ul pare simplu, că ridici piciorul foarte lent, dar de fapt, dacă-l faci corect, exercițiul poate fi intens. Din punctul meu de vedere, nu pentru că îl fac eu, este cea bună metodă de sport, de mișcare, pentru că este vorba despre atitudine, despre postură, tonifiere într-un mod profund, dar delicat, fără să te zdruncini, fără să țopăi, fără să ridici greutăți. Poți efectiv să-ți remodelezi corpul”, ne-a explicat actrița despre ceea ce înseamnă cu adevărat această formă de mișcare și beneficiile ei. Deși în clipa de față poate părea un trend și multe femei aleg să practice acest sport doar pentru că este la modă, pilatesul are o vechime de mai bine de 100 de ani.

„De fapt, pilates este o formă de mișcare medicală. A fost creată de un bărbat și întâi au făcut bărbații. Au fost soldați care s-au ridicat de pe patul de spital, fiind răniți de război, după care a fost adaptat și este dedicat și femeilor și bărbaților de la vârstă mică, la vârstă mare pentru că este foarte blând, desigur depinde și de exerciții, poti fi și mai intense. Trebuie neapărat să facem sport”, a explicat Bianca Brad pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.9 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *