Geanina Ilieș o să joace într-un film, însă nu își dorește să fie actriță. Care este motivul, de fapt: “Îmi place adrenalina aceasta” VIDEO EXCLUSIV

Geanina Ilieș: ”Abia aștept să vedeți filmul, sper să vă placă”

Geanina Ilieș nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete de televiziune. Ea ne-a oferit detalii, în exclusivitate, despre noul film în care o să joace. Chiar dacă se bucură de experiența pe care o trăiește, aceasta nu își dorește să fie actriță. Motivul are legătură cu un alt domeniu care a făcut-o să se îndrăgostească.

Geanina Ilieș, despre actorie: “Nu este neapărat lucrul pe care să îl fac eu, în viitor”

Geanina Ilieș se pregătește de o nouă etapă în viața ei profesională, astfel că fanii o să o vadă jucând într-un film. Totuși, vedeta nu se vede practicând actoria pe viitor, căci adoră televiziunea și adrenalina pe care o primește de la acest domeniu. În același timp, când vine vorba despre un proiect nou pe micile ecrane, ea a mărturisit că o să dezvăluie totul când o să fie un contract semnat:

“Nu pot să vorbesc în acest moment despre proiectele mele, decât despre cele care au apărut în ultima perioadă. Despre cele din viitor nu aș putea să vorbesc foarte mult. Filmările la producția “O secundă” vor începe chiar acum, în luna decembrie. Rolul meu o să fie unul foarte drăguț, va duce puțin firul epic al poveștii. Este acel personaj care nu neapărat că intrigă, dar ai nevoie de el în viață. Nu este un personaj rău.”

Citește și: Denis Hanganu, primele detalii despre sezonul 2 din Clanul: „Nu o să așteptați foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

„Abia aștept să vedeți filmul, sper să vă placă. Este pur și simplu o experiență de care încerc să mă bucur, nu este neapărat lucrul pe care să îl fac eu, în viitor, să fiu actriță, dar mă bucur de această experiență. Am mai experimentat treaba aceasta la începutul carierei mele, mi-a plăcut foarte mult, însă mi-am dat seama că televiziunea este ceea ce îmi place.

Îmi place să scriu, îmi plac exclusivitățile, breaking news-urile și îmi place să fiu acolo, tot timpul, pe ultima sută de metri și la curent cu tot ce se întâmplă în viața de zi cu zi. Îmi place adrenalina aceasta. Dar, legat de televiziune, de viitor, când se va semna acel contract, o să vă anunț. Nu pot să vorbesc mai mult.”

Geanina Ilies o sa joace intr-un film
Geanina Ilieș este protagonistă într-un film

“Faptul că lucrez în televiziune este, practic, un proiect”

Întrebată dacă este un proiect pe care l-ar alege fără să se gândească de 2 ori, Geanina Ilieș a subliniat că a adorat, de-a lungul timpului, tot ce a făcut în televiziune. Vedetei îi place să scrie, dar și să se afle la știri. Nici partea editorială nu o uită:

“Faptul că lucrez în televiziune este, practic, un proiect. Orice ai face în televiziune, dacă îți place, îți iese foarte bine. Eu am făcut și știri, am lucrat pe partea de entertainment, la emisiuni foarte mari, cu rating foarte mare, însă trebuie să îți placă să lucrezi în televiziune. Toate proiectele mi-au plăcut foarte mult. Mi-a plăcut foarte mult la știri, îmi place să scriu, îmi place partea editorială foarte mult. Nu aș putea să zic ceva anume.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *