Denis Hanganu, primele detalii despre sezonul 2 din Clanul: „Nu o să așteptați foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

Când o să se difuzeze al doilea sezon din “Clanul”
Denis Hanganu, primele detalii despre sezonul 2 din Clanul: Nu o să așteptați foarte mult VIDEO EXCLUSIV

Denis Hanganu face parte dintr-un proiect care are mult succes și a câștigat publicul încă de la primul episod, serialul “Clanul”. Este cunoscut faptul că actorul încearcă să își facă singur cascadoriile, însă, el ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce îi spune iubita atunci când vine acasă cu o vânătaie de la filmări. De asemenea, acesta a punctat că nu o să așteptăm foarte mult timp până la apariția sezonului 2.

Denis Hanganu, despre serialul “Clanul”

Denis Hanganu și Marian Olteanu au făcut de curând o glumă, în timpul unui podcast, spunându-le fanilor că formează un cuplu un secret. Totuși, actorul ne-a mărturisit, plin de umor, că îl apreciază enorm pe colegul său, iar dezvăluirea făcută a fost o mică poantă:

“E o discuție foarte complicată, dar, în același timp, este o lume foarte frumoasă și liberă. Astfel că trebuie să faci un pas în spate și să ne lași în intimitatea noastră că o să decidem noi ce este mai bine pentru amândoi. Ce este între noi, este între noi. Glumesc, a fost o glumă. Marian este un super coleg, îl respect, îl apreciez și tind să cred că amândoi facem o muncă colosală la acest proiect. Cu toată sinceritatea și modestia o spun. A fost un podcast, a fost doar o glumă.”

Când o să se difuzeze al doilea sezon din “Clanul”

Fanii așteaptă cu sufletul la gură sezonul 2 din “Clanul”, mai ales pentru că producția se bucură de un succes uriaș. Denis Hanganu a punctat că admiratorii serialului nu o să aibă de așteptat foarte mult, iar noile episoade o să fie difuzate undeva la începutul anului viitor:

“Nu am cum să îți spun. Pot să spun că nu o să fie foarte lungă perioada. Sigur o să fie undeva la începutul anului viitor, nu pot să dau un prognostic clar în legătură cu luna de difuzare, cu premierea sezonului doi, dar nu o să așteptați foarte mult. O să fie undeva la începutul anului. Nici nu știu foarte multe detalii pentru că sunt acum, cumva, toate lucrurile puse cap la cap, dar nici nu aș putea să divulg vreun secret dacă l-aș cunoaște. Sunt total sincer și vă zic să aveți puțină răbdare. Oricum, în perioada aceasta vin sărbătorile, suntem acasă, lângă cei dragi, facem vacanțe. Cred că o să treacă puțin mai ușor, nu o să ne stea gândul doar acolo, doar la Clanul, deși îmi place să aud asta. Mă entuziasmează și este măgulitor că oamenii, cei care ne urmăresc, sunt nerăbdători să aștepte premierea sezonului doi.”

Denis Hanganu, despre cascadoriile din serialul Clanul
Denis Hanganu, despre cascadoriile din serialul Clanul

Nu crede că are succes pe social media pentru că joacă rolul unui băiat rău

Chiar dacă numărul urmăritorilor de pe contul său de social media a crescut, Denis Hanganu nu consideră că acest lucru se datorează faptului că are un rol de băiat rău. Acesta consideră că vizibilitatea proiectului l-a adus, de fapt, în atenția tuturor:

“Nu cred asta. Trebuie să vin cu o anumită rectificare. Nu a crescut, eu nu pun atât de mult preț pe lucrurile acestea, alte lucruri contează pentru mine în viața de zi cu zi. Contul era la un număr de urmăritori mult mai mare, a scăzut pentru că timpul nu mi-a permis să stau să postez, să am o activitate constantă. Cu siguranță, cu apariția serialului a început, din nou, să crească. Mă bucură lucrul acesta. Nu știu dacă se datorează faptului că joc un băiat rău, ci că oamenii se uită din nou, sunt în atenția lor, mă apreciază și da, recunosc, este un proiect cu o vizibilitate enormă. Cred că de acolo, cumva, vine toată vizibilitatea aceasta aparentă. Este efemeră, trece, trece odată cu proiectul.”

Iubita nu îi spune nimic despre vânătăile căpătate la filmări: “Nu are cum să îmi spună ceva pentru că, în general, noi știm cum funcționează lucrurile”

Denis Hanganu trăiește o poveste de dragoste cu partenera lui, Raluca, care este medic chirurg. Totuși, chiar dacă mai vine cu vânătăi de la filmări, aceasta îi înțelege și îi respectă meseria, astfel că nu există vreo problemă:

“Nu are cum să îmi spună ceva pentru că, în general, noi știm cum funcționează lucrurile. Doar așa stau ele. Dacă este vorba, nu știu, de anumite cascadorii mai riscante sau care implică anumite lovituri sau vânătăi ulterioare, asta este. Se înțelege situația din prima. Știm că acesta este contextul în care lucrăm, nu altul. Nu este absolut nicio problemă.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 75 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *