Cine este Denis Hanganu, protagonistul serialului Clanul de la Pro TV. În ce producții de succes a jucat

Când era mic, Denis își dorea să devină detectiv

Cine este Denis Hanganu, personajul Tudor Achim din serialul Clanul. Tânărul actor are o biografie foarte interesantă. Chiar dacă în copilărie își dorea cu totul alt drum, iată că a ales actoria și acum este un actor de succes.

Cine este Denis Hanganu, protagonistul serialului Clanul de la Pro TV

Denis Hanganu, unul dintre actorii noii generații, are 28 de ani și este, în prezent, artistul care joacă rolul lui Tudor, în serialul Clanul, de pe Pro TV.

Tânărul actor a copilărit într-un sat din Vaslui și visa să devină detectiv. Primul său rol a fost la grădiniță și atunci a fost lăudat și apreciat de toată lumea. Abia în clasa a VII-a a avut din nou un text de învățat și interpretat și, de asemenea, a primit felicitări. Astfel a decis să urmeze acest drum.

A ales drumul actoriei și a avut deja primele spectacole în timpul liceului. După ce termina orele mergea la scena primăriei Huși, acolo unde repeta și interpreta roluri. A fost admis apoi la Facultatea de Teatru la Iași, însă ulterior a ales să studieze în București. A încheiat UNATC în anul 2018. Ulterior a început să primească diferite oferte ale producătorilor de film și televiziune.

„Mi-aș fi dorit să ajung detectiv sau ceva prin armată, nu știu exact să explic ce era în mintea mea de copil. În același timp, vedeam foarte multe filme de acțiune, îmi plăceau enorm, și de multe ori mă închipuiam pe mine însumi în situațiile prin care treceau personajele principale din filmele acelea. Cam astea erau dorințele mele.”, a declarat Denis Hanganu.

A apărut la televizor în serialul Sacrificiul, pe Antena 1, acolo unde a avut rol principal. Astfel a devenit cunoscut în toată țara și apreciat pentru talentul pe are îl are.

Filme în care a jucat Denis Hanganu: CulTour (2018), Sacrificiul (2019), Înăuntru (2019), Câmp de maci (2020), Clanul (2022).

Cine este Denis Hanganu
Cine este Denis Hanganu. Actorul are 28 de ani

Denis Hanganu, într-o relație cu o tânără medic, cardiolog

Iubita lui Denis Hanganu nu este persoană publică și lucrează în domeniul medicinei. Tânăra este medic cardiolog. Potrivit actorului, cei doi nu se plictisesc niciodată, învățând mereu lucruri noi unul de la celălalt. Denis Hanganu a povestit că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Cât despre faptul că, în general, se întâmplă să lucreze cu partenere, actorul exclude total să se îndrăgostească de altcineva. El se consideră un om mult prea rațional.

„N-am putut niciodată. Nu sunt eu. Nu sunt lucruri, cumva, care să mi se aplice. Sunt un tip rațional, poate mult prea rațional, în anumite situații, și, atunci, nu mi se pot întâmpla. Acum, niciodată să nu spui niciodată, dar, n-am avut. Plus că, oamenii din exterior, care ne citesc sau ascultă, după caz, să le mai împărtășim câteva mici secrete. Nu e chiar așa cum se vede din fața televizorului.”, a declarat actorul.

Denis Hanganu mărturisește că scenele pe care oamenii le văd la televizor sunt trăite complet diferit de către actori. În spatele camerelor de filmat sunt alte 10-20 de persoane, motiv pentru care nu poate fi vorba de pasiune în realitate.

7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.