Boala teribilă de care suferă Celine Dion. Apropiații sunt îngrijorați, prin ce trece de fapt artista

Boala o chinuie teribil pe artistă!

Celine Dion, este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute, iubite și apreciate cântărețe din întreaga lume. Din păcate, însă, îndrăgita artistă trece printr-o perioadă extrem de grea. La sfârșitul anului trecut, ea și-a anulat turneul mondial și a mărturisit că suferă de o afecțiune care nu are leac. Este o boală despre care se cunosc foarte puține lucruri!

Celine Dion, grav bolnavă. De ce afecțiune suferă îndrăgita artistă

Celine Dion nu are nevoie de nicio introducere. În vârstă de 55 de ani, cea supranumită și regina muzicii pop este una dintre cele mai bune voci din lume. De-a lungul timpului, ea a lansat mai multe melodii de succes în engleză și franceză, iar albumele sale s-au vândut ca pâinea caldă pe întreg mapamondul.

Acum, însă, vedeta a luat o pauză de la muzică din cauza problemelor de sănătate care o chinuie. La finalul anului trecut, solista s-a văzut nevoită să-și anuleze turneu mondial. Într-un mesaj sfâșietor, cântăreața canadiană a spus că suferă de sindromul ”Stiff-Person” și că va lupta din toate puterile împotriva acestei boli.

”După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu am fost pregătită să spun nimic înainte, dar acum sunt pregătită. Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să mă confrunt cu provocările mele și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit”, a transmis Celine Dion.

„Recent am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară, numită sindromul persoanei rigide, care afectează unul din un milion de oameni. Deși încă mai învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le aveam”, a mai precizat ea.

”Nu mai avem ce să facem pentru ea”

Recent, Claudette Dion, una dintre surorile cântăreței canadiene, a vorbit despre boala vedetei. ”Este o boală despre care știm atât de puține lucruri”, a declarat femeia, într-un interviu recent pentru Hello! Canada.

De asemenea, Claudette Dion a mai transmis publicației că spasmele surorii sale ”sunt imposibil de controlat”. ”Nu mai avem ce să facem pentru ea, pentru a o sprijini, pentru a-i alina durerea”, a adăugat sora artistei. ”Ne rugăm ca specialiștii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare”, a conchis ea.

Citește și Cu ce boală incurabilă a fost diagnosticată Celine Dion. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertul din România!

Ce se știe despre boala lui Celine Dion. Iată declarațiile unui medic

Doctorul Scott Newsome a vorbit, de curând, despre afecțiunea cu care se confruntă Celine Dion. Acesta a spus că boala pe care o are artista este extrem de rară și are simptome care o fac greu de depistat.

”Este o boală devastatoare. Și pentru că este atât de rară, la începutul bolii poate imita o mulțime de alte afecțiuni. Este nevoie de aproximativ șapte ani pentru ca o persoană să fie diagnosticată – de la debutul simptomelor până la diagnosticul real”, a spus specialistul pentru Unilad, citat de Adevărul.

”Este cert atunci când oamenii încep să aibă mai multe dizabilități care intră în atenția medicului”, a spus medicul. ”Cineva se va prezenta la clinică cu trunchiul axial și mușchii destul de rigizi, poate avea tensiune în picioare… are spasme îngrozitoare în orice mușchi din corp. Este destul de dureros. Pare să fie la adulți, de la vârsta de mijloc până la cea mai târzie și tinde să fie o predominanță feminină”, a continuat el.

”Din punct de vedere al dereglării imunologice care are loc, suntem puțin în urmă în ceea ce privește înțelegerea a ceea ce se întâmplă la pacienți”, a mai spus doctorul Scott Newsome, care lucra la departamentul de neurologie de la John Hopkins la momentul interviului. ”Această suprastimulare care apare este cea care duce la dizabilități în SPS”.

În încheiere, specialistul a spus că această afecțiune rară se poate trata cu medicamente imunosupresoare. De asemenea, el a mai spus că pot fi folosite și alte tratamente pentru a aborda spasticitatea și încordarea cauzate de SPS. Spre exemplu, se poate apela la botox, susține medicul.

Citește și Boala de care suferă Catinca Roman. A primit diagnosticul după moartea tatălui său: „Mi-a dat tratament medicamentos”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Când vor avea românii următoarea mini-vacanță? De Rusalii vom avea din nou zile libere de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *