Cu ce boală incurabilă a fost diagnosticată Celine Dion. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertul din România

Celine Dion: "Mi-e dor să vă văd pe toți... să fiu pe scenă"
Cu ce boală incurabilă a fost diagnosticată Celine Dion. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertul din România

Celine Dion le-a dat o veste tristă fanilor săi. Turneul european din vara 2023 “Courage World Tour” a fost anulat și, implicit, concertul care era programat pe 11 iunie la Arena Națională. Cântăreața a explicat într-un clip video că a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară.

Cu ce boală incurabilă a fost diagnosticată Celine Dion. Și-a anulat concertele din vara 2023

Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, a anulat turneul “Courage World Tour”, programat pentru perioada 31 mai – 17 iulie 2023. Din păcate, celebra artistă se confruntă cu probleme de sănătate, iar tulburarea neurologică rară îi provoacă spasme și dificultăți la nivelul corzilor vocale.

„Mă doare să vă anunț că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toți… să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate și să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, a anunțat Celine Dion.

Valoarea biletelor achiziționate de oameni pentru cele 8 concerte care urmau să aibă loc în vara anului 2023 va fi rambursată. La fel se va întâmpla și pentru oamenii care au cumpărat bilet pentru concertul din România.

Celine Dion
Celine Dion

Celine Dion, diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă

Celebra cântăreață a fost diagnosticată cu o boală cunoscută drept sindromul omului înțepenit, care afectează o persoană dintr-un milion. Acest sindrom nu are tratament, deci nu se vindecă. Celine Dion le-a promis fanilor că va munci pentru a se putea întoarce pe scenă, acolo unde o așteaptă milioane de oameni.

Sindromul persoanei rigide determină mușchii să se încordeze incontrolabil. Afecțiunea îi face pe oamenii care suferă de această boală să își blocheze corpul în diferite poziții rigide. Există tratament doar pentru a încetini progresia acestei boli.

Așadar, în această perioadă Celine Dion se recuperează. Din acest motiv a anulat opt concerte programate pentru anul viitor. Ultimii ani au fost cu situații neașteptate pentru Celine Dion. În anul 2016 și-a pierdut soțul. Ulterior în 2020 a anunțat că turneul său ia o pauză. Încă de atunci primește tratament pentru spasmele musculare persistente. Vedeta a transmis că echipa medicală care se ocupă de ea este foarte atentă la evoluția afecțiunii și la tratamentul pe care trebuie să îi ia.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.