Bucurie mare pentru Andra și Cătălin Măruță. Ce au sărbătorit aceștia. Fanii i-au felicitat imediat

Sute de mesaje au apărut pe rețelele de socializare

Este zi de mare sărbătoare în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță! Cei doi au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare pentru fiul lor, David. Acesta împlinește astăzi vârsta de 12 ani.

Mesaje emoționante de la Andra și Cătălin Măruță pentru fiul lor. David împlinește 12 ani

David, copilul cel mare al Andrei și al lui Cătălin Măruță, este sărbătoritul zilei. Acesta împlinește 12 ani, iar părinții l-au surprins cu mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, David! Să te simți mereu iubit și apreciat de cei dragi, să ai parte de multă înțelepciune și să fii mereu înconjurat de oameni minunați care îți oferă inspirație și susținere”, a scris Andra.

„La mulți ani, dragul meu David! Să ai parte de un an plin de aventuri, prieteni noi și experiențe minunate care să îți umple inima de bucurie și entuziasm!”, este mesajul lui Cătălin Măruță pentru David.

Sute de mesaje au apărut imediat la fiecare postare ale acelor doi părinți. Fanii lor i-au transmis gânduri bune lui David.

Andra, despre al treilea copil: „Nu simt o presiune, ci doar curiozitate”

Încă de când a adus-o pe Eva pe lume, Andra a fost întrebată despre al treilea copil. Chiar dacă anii au trecut, artista încă primește destul de des această întrebare. Ce spune acum, când deja s-a obișnuit să audă când face al treilea copil?

„Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru.”, a declarat Andra.

Citește și – Andra, dezvăluire uimitoare după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Abia acum a spus ce simte: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”

Andra, despre provocările cu care s-a confruntat de când e mamă

Artista a devenit mamă la vârsta de 24 de ani, atunci când se afla în plină ascensiune a carierei. În toți acești ani s-a ocupat în paralel de muzică, televiziune și familie. Recunoaște că nu mereu i-a fost ușor să îmbine toate aceste lucruri. Faptul că a fost nevoită să plece des la concerte și la filmări și să petreacă mult timp departe de copiii și de soțul ei nu a fost deloc ușor.

„N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte. Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros. De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei.”, a mai spus Andra.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *