Butonul secret de pe oglinda retrovizoare a mașinii. Ce funcție are de fapt, este extrem de utilă

E de mare ajutor în trafic
Butonul secret de pe oglinda retrovizoare a mașinii. Ce funcție are de fapt, este extrem de utilă

Se întâmplă des la unii șoferi să descopere lucruri noi despre mașina pe care o conduc. Chiar dacă este ceva întâlnit la toate mașinile, există persoane care încă nu știu de butonul secret de pe oglinda retrovizoare a mașinii. Are o funcție extrem de utilă.

Oglinda retrovizoare are un buton cu o funcție foarte utilă. E de mare folos

Mulți șoferi au apelat la internet pentru a descoperi pentru ce este butonul mic aflat pe oglinda retrovizoare. Potrivit site-ului Mazda butonul este folosit pentru auto-diminuare și funcționează doar pe timp de noapte.

„Atunci când este activată funcția de întunecare automată, oglinda retrovizoare se va întuneca automat pentru a reduce strălucirea farurilor. Există un senzor de lumină din spate care poate detecta când un vehicul din spatele vostru își îndreaptă farurile spre oglinzile voastre. „De fiecare dată când autovehiculul este pornit, funcția de întunecare automată va fi activată”, spun specialiștii.

De asemenea, experții adaugă că deși nu este nevoie întotdeauna să folosești funcția de întunecare automată, aceasta poate fi extrem de utilă pentru conducerea pe timp de noapte.

Dacă ai sau nu un buton pentru a face acest lucru depinde de marca și modelul mașinii. Există vehicule care ar putea avea două butoane în locul de unul și să aibă atât un comutator „pornit” cât și unul „oprit”.

Compartimentul secret din mașină despre care mulți șoferi nu știu

Recent, șoferii de mașini Skoda au rămas uimiți după ce au realizat că în autoturismele lor există un compartiment secret de care nu știau. Un videoclip postat de un utilizator pe TikTok dezvăluie care este compartimentul secret pe care îl au aceste mașini. Este vorba de un loc special pentru umbrelă pe care autovehiculele îl au la portieră.

Skoda a inclus o umbrelă de mici dimensiuni pliabilă în portiera berlinei Superb, astfel încât șoferii nu trebuie să își mai facă griji că vor ieși în ploaie. Compartimentul se află în buzunarul ușii de la șofer.

„Tehnologia este similară cu cea a unui Bentley / Ce model de Skoda este? /Nu este un secret pe care pur și simplu nu l-ai știut / „Este în manual, nu e nimic secret în legătură cu asta. / „Arată suspect, ca o copiere a lui Rolls Royce sau nu știu, poate că Skoda este pe cale să înceapă să facă mașini premium alături de Audi.”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Vezi și – De la ce vârstă poate să stea copilul pe locul din față din mașină. Aspectul menționat clar în lege

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Revine Gina Pistol din toamna în televiziune?!
2.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *