Cadou neașteptat pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck l-au oferit invitaților de la nunta lor. Au vrut ca totul să fie special

Jennifer Lopez și Ben Affleck au pregătit totul în cel mai mic detaliu
Cadou neașteptat pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck l-au oferit invitaților de la nunta lor. Au vrut ca totul să fie special

Jennifer Lopez și Ben Affleck au vrut să-i surprindă pe invitații de la nunta lor. Astfel au pregătit cadouri neașteptate pentru fiecare dintre aceștia. Totul a fost personalizat!

Cadou neașteptat pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck l-au oferit invitaților la nuntă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut parte de nunta visurilor lor la reședința din Georgia a celebrului actor. Toți cei apropiați le-au fost alături în ziua cea mare. În semn de apreciere și recunoștință, proaspeții însurăței au pregătit cadouri special pentru toți cei prezenți la evenimentul lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck le-au oferit celor care au venit la nuntă genți personalizate cu inițialele JB, de la numele lor. De asemenea, JLo și Ben au pregătit și curele personalizare cu numele persoanelor care au fost prezente la eveniment. Mai mult decât atât, oaspeții de la un hotel din apropiere au primit ciocolate personalizare.

Nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, un eveniment spectaculos

Totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu pentru nunta celor doi. Jennifer Lopez a purtat un voal spectaculos, cu o lungime de 6 metri, pe care toți cei cinci copii ai lor l-au ținut tot drumul până în casa în care a avut loc petrecerea de după ceremonie.

Mirele, Ben Affleck, s-a asortat cu mireasa și a purtat un sacou alb cu o pereche de pantaloni negri, în același stil de la evenimentul din Las Vegas de luna trecută.

Când au devenit Jennifer Lopez și Ben Affleck soț și soție

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au luat certificatul de căsătorie în Nevada, pe data de 16 iulie. Celebra artistă a scris ulterior un mesaj în mediul online, fericită că în sfârșit au reușit să facă acest pas important.

“Am reușit. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare. Exact ceea ce ne-am dorit. Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru o licență cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie spre capitala mondială a nunților”, a scris Jennifer Lopez.

Prima dată Affleck a cerut-o în căsătorie pe Jennifer în noiembrie, 2002. Aceștia s-au despărțit ulterior, înainte de a face marele pas. Iată că după 20 de ani au decis să își mai dea o șansă, s-au căsătorit, iar acum, potrivit surselor, caută o casă mare în care să se mute și în care să locuiască și copiii lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *