Cadoul inedit primit de Dana Budeanu de la Radu Vâlcan: “Este ceva ce nu merit orice ar fi”. Cu ce a surprins-o soțul Adelei Popescu

Dana Budeanu: ”Vă mulțumesc enorm”

Scris de: Daoud Andra

04 Apr. 2024

Dana Budeanu a declarat, în repetate rânduri, că are foarte puțini prieteni, însă aceia care îi sunt apropiați, o surprind cu cadouri de suflet. Așa s-a întâmplat și de curând, când creatoarea de modă a primit un cadou adus de Radu Vâlcan și Adela Popescu, de la mii de kilometri depărtare.

Ce i-a adus Radu Vâlcan Danei Budeanu din Thailanda

Radu Vâlcau a petrecut câteva săptămâni în Thailanda, la filmările pentru un nou sezon al emisiunii Insula Iubirii. După încheierea filmărilor, a zburat în Thailanda și soția lui, Adela Popescu, și s-au bucurat de o vacanță romantică, fără copii. La întoarcere, cei doi au adus suveniruri pentru cei de acasă.

Printre persoanele cărora le-au adus cadouri se numără și Dana Budeanu. Creatoarea de modă este prietenă de ani buni cu Adela Popescu și cu soțul ei, iar cei doi au ținut cont de o anumită dorință a Danei și i-au adus acesteia fructe proaspete din Thailanda.

Citește și: Dana Budeanu, ravisantă într-o ținută leopard. Rochia scurtă i-a pus în evidență formele de invidiat FOTO

”Eu nu primesc cadouri, nu vreau, nu contează… primesc doar de la cei care mă cunosc într-adevăr și pe care-i am pe degetele de la o mână… Astăzi, ca în fiecare an, vine Radu Vâlcan… este ceva ce nu merit orice ar fi… Radu, de fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce mango adevărat și multe alte fructe care doar acolo-s ca nicăieri în lume… este un gest absolut impresionant, să cari cu avionul, pentru un om cu care te vezi foarte rar și vorbești prin soție mai des, fructe de la mii de kilometri distanță… ca să faci o bucurie atât de mare…

Vă mulțumesc enorm… prețuiesc sincer atât de mult această zi din an… această pornire care nu are ce să însemne decât iubirea unor oameni pentru care eu nu am făcut nimic niciodată. Să fiți sănătoși, fericiți și rămâne cum am stabilit”, a scris Dana Budeanu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu fructele proaspete aduse din Thailanda.

Cadoul inedit primit de Dana Budeanu de la Radu Vâlcan
Adela și Radu au adus fructe proaspete din Thailanda, pentru Dana Budeanu

Destinația de vacanță preferată a Danei Budeanu

Dana Budeanu obișnuiește ca, o lună pe an, să plece în vacanță pe Coasta de Azur. Vedeta își petrece o lună de vară în această destinație de ani buni și nu este deloc zgârcită cu fotografiile pe care le postează în mediul online.

Citește și: Bărbatul din showbizul românesc pe care Dana Budeanu l-a lăudat: “E frumos rău de tot în realitate”. Este soțul unei celebre artiste

Nu doar Coasta de Azur este un loc preferat de Dana Budeanu atunci când vine vorba despre vacanțe. Invitată la un moment dat în podcastul lui Damian Drăghici, creatoarea de modă a dezvăluit că este fascinată de țările din America de Sud.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *