Cadoul prețios primit de Lidia Buble de la iubitul cu 31 de ani mai mare. Artista l-a etalat mândră, toți l-au remarcat

Cu ce cadou a surprins-o iubitul pe Lidia Buble

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta are o carieră cu care se poate mândri, dar nici pe plan sentimental nu o duce rău. Solista este extrem de iubită și de răsfățată de partenerul ei cu 31 de ani mai mare. Iată ce cadou spectaculos i-a oferit, de curând, bărbatul!

Ce cadou a primit Lidia Buble de la iubitul cu 31 de ani mai mare

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe din România, iar pe plan sentimental, vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, printre care Răzvan Simion și Harlys Becerra.

După despărțirea de actorul cubanez, artista a stat o perioadă singură, după care a pus mâna pe un om de afaceri de 61 de ani, care îi face toate poftele. Este vorba despre nimeni altul decât Horațiu Nicolau.

Însă, cei doi au preferat să rămână discreți și nu au recunoscut niciodată relația dintre ei. Cu toate astea, recent, s-au afișat împreună la nunta Cătălinei Ponor.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau s-au îmbrăcat elegant, cu două ținute negre, au fost foarte zâmbitori și s-au simțit extrem de bine unul în compania celuilalt. Omul de afaceri pare să o iubește foarte mult pe artistă și o răsfăţată cum nu se poate mai bine.

Citește și Lidia Buble, condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare. Ce e nevoită să facă artista, decizia instanței!

Lidia Buble 1
Lidia Buble

Cu ce bijuterie a apărut Lidia Buble în mediul online

De curând, se pare că frumoasa vedetă a primit un cadou foarte scump de la iubitul ei, unul care ar face geloasă orice femeie. Este vorba despre un inel, ce pare a fi de logodnă.

În luna iunie, solista și-a aniversat ziua de naștere, iar omul de afaceri se pare că nu s-a uitat la bani atunci când a ales cadoul. Acum, toți fanii vedetei se întreabă dacă nu cumva bat clopote de nuntă pentru artistă?

Rămâne de văzut dacă aceasta va păși sau nu în fața altarului alături de Horațiu Nicolau. Cert este că la un moment dat, vedeta a mărturisit că își dorește să-și întemeieze propria familie.

Citește și Lidia Buble, apariție incendiară pe internet. S-a lăsat pozată fără haine. Imaginile fac furori!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *