Calculator ascendent. Cum afli în ce zodie ai ascendentul și cum te influențează asta

Calculator ascendent. Tu știi care este ascendentul zodiei tale?
Calculator ascendent. Cum afli în ce zodie ai ascendentul și cum te influențează asta

Pentru a afla care este ascendentul tău este nevoie să îți calculezi harta natală astrologică. Acesta are un rol foarte bine stabilit în viața zilnică și este important să îl urmărești atunci când citești informații despre zodia ta.

Calculator ascendent. Ce spune acesta despre personalitatea ta

Se întâmplă de multe ori ca o persoană să își citească horoscopul în fiecare zi și să sesizeze nepotriviri între ceea ce citește și felul în care se simt ei în ziua respectivă. Explicația este faptul că horoscopul este diferit în funcție de zodia în care le este ascendentul.

Cum afli în ce zodie ai ascendentul și cum te influențează asta: calculator ascendent

Dacă nu știi care este ascendentul tău, poți afla foarte repede. Introdu aici data nașterii (ora, ziua, luna anul). Ascendentul reprezintă unul dintre cele trei postamente importante pe care se sprijină configurația ta unică astrologică de când te-ai născut.

În timp ce zodia în care e luna la naștere indică cine ești tu în interiorul tău, prin ascendent afli mai multe despre personalitatea ta din exterior, din relațiile cu ceilalți. Așadar, oamenii văd mai întâi la tine ascendentul, potrivit sfatulparintilor.ro.

Ascendentul în Berbec

Punctele forte ale celor cu ascendent în Berbec sunt: rapid, persuasiv și direct. Ca slăbiciuni sunt următoarele: dorința de a face pe șeful și este nerăbdător. Persoanele cu ascendent în Berbec au o atitudine pozitivă și se descurcă în orice situație.

Ascendentul în Taur

Punctele forte sunt: susținător, grijuliu și senzual, iar cele slabe: nesigur, vanitos și încăpățânat. Aceste persoane sunt puternice și stabile, dar au o personalitate tăcută.

Ascendentul în Gemeni

Puncte forte: spiritual, curios și energic. Slăbiciuni: cu capul în nori, duplicitar și distras. Aceste persoane sunt prietenoase și vorbărețe, care au o personalitate tânără. Felul în care se folosesc de cuvinte îi ajută să se integreze rapid în orice cerc social.

Ascendentul în Rac

Puncte forte: implicat, delicat și abordabil. Slăbiciuni: sensibil și rușinos. Persoanele cu ascendentul în Rac sunt rușinoase și sensibile. Deseori sunt responsabili cu nevoile altora deoarece sunt văzuți ca un părinte.

Ascendentul în Leu

Puncte forte: generos, entuziast și cald. Puncte slabe: agresiv și centrat pe sine. Dacă ai acest ascendent ești o persoană curajoasă, încrezătoare și îți asumi mereu riscuri. Tot timpul vrei să pari puternic, însă nu lași deoparte afecțiunea.

Ascendent în Fecioară

Puncte forte: organizat, umil, care sare în ajutor. Puncte slabe: mofturos, rece. Persoanele cu ascendent în Fecioară sunt prieteni de mare ajutor și susținători ai celor din jurul lor. Ele tind să vorbească mai mult prin gesturile lor.

Ascendent în Balanță

Puncte forte: sincer, onest. Puncte slabe: lipicios, viclean, indecis. Sunt persoane creative și care își caută în echilibru în tot ceea ce fac. Evită neînțelegerile pentru a nu crea un mediu neplăcut în jurul lor.

Ascendent în Scorpion

Puncte forte: curajos, simț al percepției dezvoltat. Puncte slabe: secretos. Persoanele cu ascendent în Scorpion atrag tot timpul oamenii spre ei deoarece sunt foarte carismatici. Sunt foarte selectivi în ceea ce privește divulgarea de informații personale.

Ascendent în Săgetător

Puncte forte: plin de viață, entuziast și optimist. Puncte slabe: impulsiv și naiv. Simțul umorului și optimismul de care dau dovadă îi ajută pe cei cu ascendent în Săgetător să se integreze rapid în orice grup. Au mereu zâmbetul pe buze și sunt exact ca o gură de aer proaspăt pentru unele persoane.

Ascendent în Capricorn

Puncte forte: ambițios, responsabil. Puncte slabe: rezervat, prea conștiincios. Acești oameni au un aer de seriozitate oriunde merg. Banii reprezintă un subiect foarte important pentru ei. Nu se dau niciodată înapoi de la provocări.

Ascendent în Vărsător

Puncte forte: independent, inventiv, cu spirit de observație. Puncte slabe: condescendent, cu idei fixe. Sunt neobișnuiți și unici, având hobby-uri excentrice. Sunt tot timpul independenți și nu se conformează ideilor altora. Sunt foarte implicați în subiecte metafizice, chiar și astrologie.

Ascendent în Pești

Puncte forte: adaptabilitate, cu imaginație. Puncte slabe: dezorganizat, inconștient. Aceștia sunt receptivi la cei din jurul lor și sensibili față de mediul în care trăiesc. De asemenea, sunt empatici și intuitivi, motiv pentru care pot fi copleșiți foarte ușor de ceea ce vine spre ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *