Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian: “M-au călcat în picioare efectiv”. Recunoaște că momentul a devastat-o

Actrița a rupt tăcerea
Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian: “M-au călcat în picioare efectiv”. Recunoaște că momentul a devastat-o

Lia Bugnar (54 de ani) a dezvăluit că a suferit enorm după separarea de Anghel Damian, actualul partener de viață al lui Theo Rose. Prezentă în cadrul unui podcast, regizoarea a recunoscut că au fost clipe în care s-a simțit hărțuită și călcată în picioare. Ea a mărturisit că a durut-o când s-a vehiculat că Anghel Damian a părăsit-o din cauza diferenței foarte mari de vârstă dintre ei.

Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian

Aproape 10 ani, Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o frumoasă poveste de iubire, care s-a finalizat în urmă cu mai bine de un an. Regizorul serialului „Clanul”, difuzat la PRO TV, i-a spus adio actriței și s-a combinat cu solista Theo Rose, în vârstă de 26 de ani. Pe 14 iunie 2023, cei doi au devenit părinții unui băiețel.

La momentul acela, Lia Bugnar a preferat să rămână în umbră și să suporte gura rea a lumii, care au catalogat-o „prea bătrână” pentru Anghel Damian.

Invitată în podcastul „E vremea mea”, vedeta a rupt tăcerea despre motivele despărțirii de Anghel Damian. Lia Bugnar a precizat că au fost mulți care au arătat-o cu degetul peste tot.

De ce s-au separat, de fapt

„Nu am simțit niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, a declarat actrița, în podcastul „E vremea mea”.

Separarea de Anghel Damian a făcut-o să sufere enorm, dar a încercat să-și ascundă tristețea de ochii tuturor.

„Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: >

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : >, eu ziceam direct: > Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai completat aceasta.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Theo Rose și Anghel Damian. Puțini știau acest detaliu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *