Calvarul trăit de Dana Roba în timpul căsniciei cu bărbatul care a băgat-o în spital. Ce ajunsese să facă de frica acestuia

Dana Roba a trăit drama vieții ei, după ce bărbatul cu care este căsătorită a bătut-o și a lovit-o cu ciocanul în cap și a fost operată pe creier timp de nouă ore. Aceasta a făcut noi mărturisiri șocante despre ziua în care a fost la un pas de moarte, dar și despre ce ajunsese să facă de frica soțului ei.

”M-am trezit cu câteva ciocane în cap”

Dana Roba este căsătorită de șapte ani cu Daniel Balaciu și au împreună două fetițe. În urmă cu o lună, a trăit drama vieții ei, după ce a fost mutilată de soțul ei, de care urma să divorțeze. Ea s-a recuperat ca prin minune, deși medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, și a fost externată din spital, iar acum se află în perioada de recuperare.

Ea a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat, înainte ca tatăl fiicelor sale să facă acest gest necugetat și să o lase să zacă într-o baltă de sânge. Dana Roba a mărturisit că de aproximativ jumătate de an se temea că soțul ei ar putea să-i facă rău și ajunsese să doarmă cu ușa încuiată de frică. Aceasta susține că Daniel Balaciu o agresa verbal, ba chiar o amenința cu moartea, iar în seara în care a intrat peste ea și a lovit-o cu ciocanul în cap îi ascunsese cheia.

”Eu deja de șase luni mă închideam cu cheia, tatăl meu mereu îmi zicea că ăsta o să intre și o să mă omoare. Duminica respectivă, am venit acasă, am fost după biserică la un restaurant cu psihologa bisericii și îi ziceam că sunt fericită că peste două zile am divorțul și îmi zicea că să-l iert. Când am ajuns acasă nu mai aveam cheie. M-am rugat pe genunchi și am adormit, la 5-6 dimineața, am apucat să zăresc că se lumina ziua cu noaptea. M-am trezit cu câteva ciocane în cap și el mă înjura foarte tare: ”Îți promit că te omor, decât să te știu divorțată, mai bine te omor”.(…) Un ciocan de construcții, cu o parte scoți cuie, iar cu cealaltă parte le bați. M-a lovit de opt ori, m-a ridicat, mă dădea cu capul de pereți. Fetele erau în camera lor, la un metru distanță, s-au trezit și au început să plângă. Am intrat într-o stare de inconștiență și ele strigau: ”Vreau la mama, vrem s-o vedem”, a povestit Dana Roba la ”Acces direct”.

”Mă ridica și mă dădea cu capul de perete”

Make-up artista a mai dezvăluit că soțul ei nu era de acord să divorțeze și ăîi spunea acest lucru în fiecare zi. Dana Roba a mai spus că atât de tare a fost bătută, încât tatăl el nici măcar nu a recunoscut-o atunci când a ajuns la spital.

”Mă ridica și mă dădea cu capul de perete. El era treaz, nu se drogase, nu știu. El s-a ținut de promisiune, el asta și-a dorit. M-a luat din somn ca să nu ripostez, că dacă eram trează, aș fi țipat. Aveam conflict violent verbal de șase luni în fiecare zi. Eu când veneam de la lucru îmi spunea: ”Poți să umbli cu oricine, dar nu vreau să divorțezi”. Eu mi-am dat seama că după cinci ani de zile și-a arătat adevăratul chip de monstru, de demon, până atunci a pozat în bărbatul perfect”, a mai mărturisit Dana Roba.

Dana Roba mai are de făcut încă trei operații chirurgicale, două pentru reconstrucția fetei și una la mâna dreapta pentru că are toate degetele rupte, iar ambele mâini îi sunt acum în ghips.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *