Când a început relația lui Theo Rose cu Anghel Damian, de fapt. Nu a mai spus-o până acum: “Am încercat să fug”

Theo Rose a dat cărțile pe față despre începutul relației cu Anghel Damian.
Când a început relația lui Theo Rose cu Anghel Damian, de fapt. Nu a mai spus-o până acum: “Am încercat să fug”

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ un an și jumătate. Din povestea lor de iubire s-a născut un băiețel, care poartă numele de Sasha Ioan. Micuțul a venit pe lume în vara anului trecut. Recent, artista a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre începutul controversat al relației cu regizorul serialului Clanul.

Când a început relația lui Theo Rose cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an și jumătate. Cei doi au devenit părinți în vara anului trecut, când artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Sasha Ioan. de atunci, fiul lor le umple în fiecare zi viețile de bucurie, iar regizorul se dovedește a fi un tată responsabil și foarte iubitor, după cum chiar iubita lui a mărturisit.

Citește și: Theo Rose dă lovitura. Suma fabuloasă pe care o cere pentru 45 de minute de cântat: “Sunt o privilegiată a sorții”

Invitată recent în cadrul podcastului “Eu sunt Anamaria Prodan”, Theo Rose a vorbit la superlativ despre partenerul ei, spunând că Anghel Damian are toate calitățile pe care ea și le-a dorit de la un bărbat.

„Nu este greu, nu a fost greu deloc, eu cred că era normal. Cred că o să îmi fie greu, aproape imposibil mie, cel puțin, să mai găsesc un bărbat ca el pentru mine. Până acum nu am cunoscut așa ceva, un bărbat cu atâtea calități, niciodată. Dacă le-aș fi scris pe toate pe-o foaie aș fi zis ”du-te bă că nu există așa ceva”. Cea mai importantă calitate a lui este că e iubitor și la noi acasă este cald. Este foarte atent la mine, la copil, este matur, este foarte deștept. Toate lucrurile astea mă țin foarte atentă la el”.

”A durat mult până să fim împreună”

La început, relația lor a fost considerată de mulți una controversată. Și asta deoarece, la vremea respectivă, atât Theo Rose, cât și Anghel Damian aveau alți parteneri. Artista se afla într-o relație de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui dansatorului Marin Barbu (Nea Marin), iar regizorul forma un cuplu de ani buni cu scenarista Lia Bugnar.

Citește și: Imagini senzaționale din casa în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Cum arată „cuibușorul lor de nebunii”

Theo Rose a ținut să lămurească acest aspect și a dezvăluit când a început, de fapt, relația cu actualul ei partener.

”A durat mult până să fim împreună, pentru că până am început filmările, de la castingul pe care l-am avut, au fost câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, după care am început repetițiile și filmările și tot așa nu s-a întâmplat nimic. Atunci când s-a întâmplat totul a fost ceva nevorbit.

Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug de lucrul ăsta. Sunt o fată cu picioarele pe pământ, am mai zis asta, nu mă bag cu capul înainte, am stat să calculez lucrurile, să nu fac vreo prostie, nu am vrut să stric nicăieri nimic. Era o tensiune între noi doi care se simțea, am încercat să stau departe să nu se mai simtă nimic, iar într-o zi el a venit la mine și mi-a zis că el a terminat relația (cu Lia Bugnar – n.r) fără să știe dacă eu vreau să fiu cu el sau nu. După care am terminat și eu relația pe care o aveam și am fost împreună”, a mai spus Theo Rose.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *