Când apare John Wick 4. Vestea așteptată cu nerăbdare de fanii actorului Keanu Reeves. Trailerul oficial a fost lansat

Următorul episod din franciza epică de filme de acțiune a lui Keanu Reeve se apropie, așa că iată ce știm despre data de lansare a lui John Wick 4
Când apare John Wick 4. Vestea așteptată cu nerăbdare de fanii actorului Keanu Reeves. Trailerul oficial a fost lansat

Când apare John Wick 4. Fanii filmului John Wick vor avea parte de o surpriză uriașă. În curând, Keanu Reevs își va relua rolul de asasin plătit în cel de-al patrulea episod al francizei. Data lansării oficiale a fost dezvăluită.

Când apare John Wick 4. Vestea așteptată cu nerăbdare de fanii actorului Keanu Reeves

Fanii așteaptă de câțiva ani buni apariția filmului John Wick: Capitolul 4. Ultimul episod al seriei, John Wick: Capitolul 3 – Parabellum a apărut în 2019. După lnsarea acestuia, fanii s-au întrebat dacă nu cumva, în ultimul episod al seriei, John Wick își va întâlni moartea. Însă personajul are câteva cuvinte liniștitoare pentru ei: „poate că nu”.

Trailerul oficial al celui de-al patrulea episod din John Wick a fost lansat pe 10 noiembrie 2022. În noul trailer, Wick trebuie să îl provoace pe răufăcătorul lui Bill Skarsgard, Marchizul de Gramont, la luptă corp la corp pentru a-și câștiga libertatea. Wick se pregătește pentru această confruntare ca și cum ar fi ultima sa luptă, cu un costum nou-nouț și o mulțime de arme.

Îl vedem apoi pe Wick făcând ceea ce știe să facă cel mai bine: să ucidă oameni în moduri spectaculoase.

Pe lângă Reeves, în John Wick: Chapter 4 mai joacă Skarsgard, Yen, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins și Clancy Brown. Ian McShane își reia rolul lui Winston, managerul Hotelului Continental.

Trailerul filmului John Wick: Capitolul 4 îl puteți urmări mai jos.

Care este intriga din John Wick: Capitolul 4

John Wick a apărut pentru prima dată în 2014, când asasinul a fost scos de la pensie pentru a-și răzbuna bietul cățeluș mort. În John Wick: Capitolul 2, el a trebuit să îndeplinească un vechi jurământ de sânge. Apoi, în John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, s-a luptat cu Masa Mare.

Acest episod s-a încheiat cu un John Wick grav rănit, John Wick fiind dus într-un buncăr subteran de către The Tick Tock Man (Jason Mantzoukas) la Bowery King (Laurence Fishburne), unde au căzut de acord că Marea Masă este rea.

Winston (Ian McShane) l-a lăsat pe John să moară, deoarece spera să rămână managerul de la The Continental și în grațiile celor de la Masa Mare. Așadar, în capitolul 4, sperăm să vedem o unire a forțelor între Bowery King și John Wick.

Știm, de asemenea, că echipa de filmare a fost, se pare, la locații din Franța, Germania, New York și Japonia, așa că ne putem aștepta la o mulțime de încăierări internaționale.

Chad Stahleski a declarat pentru Collider că filmul va servi ca un fel de concluzie pentru serie.

„Cred că Capitolul 4 este o bună continuare a tuturor celor trei filme anterioare și are un fel de concluzie, ceea ce este grozav”, a explicat Stahleski.

„Introducem o mulțime de personaje noi care au multe de spus despre John Wick din trecutul său și, evident, din prezent. Cred că este vorba de fraternitate. Este vorba de speranță. Este ceea ce ar fi cu adevărat viața ca o mică criză existențială cu John și cred că asta este partea amuzantă a filmului.”

John Wick: Capitolul 4 va ajunge în cinematografe pe 24 martie 2023.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *