Când apare sezonul 2 al serialul Wednesday pe Netflix. Ce au anunțat producătorii

Producătorii se gândesc să continue serialul și au în plan să creeze mai multe sezoane
Când apare sezonul 2 al serialul Wednesday pe Netflix. Ce au anunțat producătorii

Când apare sezonul 2 al serialul Wednesday pe Netflix. După succesul înregistrat remarcabil înregistrat în cele două săptămâni de la lansarea primului sezon, producătorii serialului Wednesday au hotărât continue povestea. Iar utilizatorii platformei de streming se întreabă când va apărea cel de-al doilea sezon.

Când apare sezonul 2 al serialul Wednesday pe Netflix

Serialul Wednesday a fost lansat de Netflix pe 23 noiembrie, însă a ajuns rapid pe primul loc în topul celor mai vizionate seriale ale platformei. Producția lui Tim Burton a detronat alte seriale așteptate din luna noiembrie, cum ar fi 1899 și The Crown.

Personajul interpretat de Jenna Ortega, Wednesday Addams, este hipnotizant. Ea se confruntă cu diverse provocări la Academia Nevermore. Aceasta încearcă să își stăpânească puterile paranormale, să împiedice o crimă și să rezolve un mister vechi de 25 de ani, în care sunt implicați și părinții ei, Morticia și Gomez Addams.

Wednesday este cel mai vizionat serial al momentului și ocupă locul 1 inclusiv în România. Scenele au fost filmate la noi în țară, iar din distribuție fac parte și actori români.

George Burcea îl interpretează pe Lurch, majordomul familiei Addams, iar Victor Dorobanțu a fost distribuit în rolul lui Thing, mâna care o însoțește pe Wednesday peste tot.

După cele opt episoade palpitante, unul dintre mistere a fost dezvăluit, iar monstrul care a comis crima a fost descoperit. Cu toate acestea, rămân alte intrigi nerezolvate.

„Am simțit că abia am atins suprafața cu aceste personaje, iar actorii sunt atât de uimitori în aceste roluri. Catherine este, cred, o Morticia iconică. Relația dintre Wednesday și Morticia este, de asemenea, esențială pentru serial, iar ideea că Wednesday încearcă să își croiască propriul drum în afara familiei este importantă.”, a declarat co-creatorul Miles Millar într-un interivu.

Povestea lui Wednesday merge mai departe

Potrivit lui Millar vor mai exista alte „trei sau patru sezoane”. Toate o vor avea ca personaj central pe Wednesday, dar nu este exclus ca în câteva episoade atenția să fie centrată pe întreaga Familie Addams.

Din păcate, încă nu se cunosc detalii despre data la care va apărea cel de-al doilea sezon, dar cert este că producătorii au în plan să continue povestea.

Dacă serialul ar reveni pentru un al doilea sezon, ne putem aștepta ca Jenna Ortega să își reia rolul lui Wednesday Addams, alături de ceilalți actori care interpretează familia Addams: Catherine Zeta-Jones în rolul Morticia, Luis Guzmán în rolul Gomez și Isaac Ordonez în rolul Pugsley. În plus, colegii lui Wednesday de la Nevermore, Enid Sinclair (Emma Myers), Bianca Barclay (Joy Sunday) și Xavier Thorpe (Percy Hynes White) ar urma să se întoarcă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
8.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.