Când ar putea să se încheie războiul din Ucraina. Data exactă, conform previziunilor făcute de Carmen Harra

Ce va păți Vladimir Putin, potrivit celebrei clarvăzătoare
Când ar putea să se încheie războiul din Ucraina. Data exactă, conform previziunilor făcute de Carmen Harra

Războiul din Ucraina s-ar putea încheia în acest an, spune Carmen Harra, care a avansat și o dată exactă. Celebra clarvăzătoare este de părere că în destinul lui Vladimir Putin, generatorul conflictului armat, vor avea loc evenimente neprevăzute. În plus, ea spune că 2023 va fi un an al transformărilor și va veni cu multe provocări pentru omenire.

Când ar putea să se încheie războiul din Ucraina

Deși pe frontul din Est luptele dintre ucraineni și ruși par să se intensifice, Carmen Harra este de părere că nu va mai dura mult și războiul se va încheia. Mai mult, clarvăzătoarea afirmă că acest an este unul numai bun de a pune capăt conflictelor de toate felurile și în consecință consideră că Rusia și Ucraina vor face în cele din urmă pace.

Carmen Hara este de părere că războiul de la granița României se va încheia pe 25 martie, care reprezintă o dată extrem de importantă din punct de vedere astrologic și numerologic.

„Undeva în primăvară anul acesta lucrurile se vor așeza. Acum un an am zis despre 25 martie, care nu este o zi întâmplătoare pentru noi care suntem religioși, dar ea este și conotată astrologic și numerologic. Deci iată că data asta are un potențial să pună sfârșit războiului.”, a spus Carmen Harra în cadrul unei intervenții pe YouTube.

2023, an fatidic pentru Vladimir Putin ?

De asemenea, vedeta afirmă că Vladimir Putin va avea parte de evenimente neplăcute, care vor duce practic la finalul războiului. Totuși, în opinia clarvăzătoarei, nu este exclus ca anul viitor omenirea să treacă printr-un război mondial.

„Dat fiind faptul că anumite lucruri se schimbă și îl vedem pe Putin care este generatorul acestui război, intrând într-o criză autopersonală. A fost exact ca Regina Angliei, dar a intrat într-un an fatidic, 7, și coincidența acestor cifre duc la transformări în destinul omului dintr-odată peste noapte. Ceva se va întâmpla aici, care îl vizează direct pe el și duce la finalul acestui război. Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă, dar mai avem până atunci deci hai să nu proiectăm nimic. Deocamdată avem vești bune cu războiul anul ăsta.”, a mai spus clarvăzătoarea.

Despre anul 2023: „Urmează o mare schimbare”

Carmen Harra vine cu o serie de predicții și în ceea ce privește anul 2023, despre care spune că este unul divin, care ar putea duce la o trezire a umanității.

Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general. Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare. Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile. Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.2 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.