Când încep filmările pentru sezonul 3 al serialului Clanul de la Pro TV. Anunțul a fost deja făcut

Când încep filmările pentru sezonul 3 al serialului Clanul de la Pro TV. Anunțul a fost deja făcut

Mai sunt doar două episoade din sezonul al doilea al serialului Clanul, iar fanii sunt deja nerăbdători să afle continuarea. Ultimul episod va fi difuzat duminică, 14 mai, dar filmările pentru cel de-al treilea sezon sunt pe cale să înceapă. Marian Olteanu, unul dintre actorii principali ai serialului-fenomen, a făcut dezvăluiri care îi va bucura pe fani.

Când încep filmările pentru sezonul 3 al serialului Clanul de la Pro TV

Aflat deja la finalul celui de-al doilea sezon, serialul Clanul a oferit publicului până acum o narațiune complexă, cu suspas la cote maxime, răstunări de situație și nu în ultimul rând povești de iubire interzise.

Cei care sunt abonați la platforma de streaming deţinută Voyo au putut urmări deja ultimul episod. Dar pentru publicul larg, acesta va fi difuzat duminică, 14 mai, de la ora 22.00, la Pro TV.

Actorii din serial, împreună cu toată echipa de filmare sunt deja în vacanța dintre sezoane, pentru că așa cum a anunțat însuși regizorul producției Anghel Damian la început, aceasta va avea minim 3 sezoane.

Dar se pare că succesul înregistrat de serial i-a determinat pe productori să se gândească inclusiv la al patrulea sezon. Informația a fost dezvăluită chiar de unul dintre actorii principali ai serialului, Marian Olteanu, cel care interpretează rolul lui David Pripeag, „cârtița” din poliție.

„Sunt în perioada de minivacanţă dintre sezoanele 2 şi 3 de la Clanul. E posibil să fie şi sezonul 4, dar hai să-l facem pe 3 primul şi după aia mai vedem.

Sunt în perioada asta de vacanţă dintre sezoane în care mai am nişte spectacole pe la Teatru Mic, unde sunt angajat din 2017, ianuarie”, a declarat Marian Olteanu în cadrul unui podcast al publicației paginademedia.ro.

Marian Olteanu
Marian Olteanu

Marian Olteanu: „Rolul ăsta m-a ajutat să evoluez”

Potrivit actorului, un sezon se filmează în decursul a șase luni, iar programul de filmări este de 5 zile pe săptămână a câte 12 ore pe zi.

Chiar dacă este o muncă solicitantă, Marian Olteanu nu se plânge de ritmul alert și programul extrem de încărcat. Dimpotrivă, se simte norocos că face parte din această echipă și dă totul pentru ca scenele  pe care le filmează să iasă perfect.

„E o bucurie. E o surpriză care vine la pachet cu minim trei sezoane. Nu mă așteptam la așa ceva. Este o mare bucurie că rolul ăsta m-a ajutat așa să evoluez și să progresez la nivel profesionist și să descopăr că am o anduranță mult mai mare decât mă așteptam. Pe scurt, e o vorbă care este foarte des întâlnită, dar o zic și eu: când nu mai poți, mai poți un pic”, a declarat Marian Olteanu într-un interviu recent pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *