Când începe America Express. Data exactă anunțată de Antena 1

A fost anunțată data oficială când începe America Express - Drumul Aurului

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2022

Antena 1 a anunțat data când începe America Express – Drumul Aurului. Emisiunea a fost filmată vara aceasta, pe continentul american, iar în curând telespectatorii vor vedea aventurile prin care au trecut cele 9 echipe care au intrat în concurs. Reality-show-ul va fi difuzat în patru zile pe săptămână, iar premiera se apropie.

Când începe America Express – Drumul Aurului

9 perechi e concurenți au străbătut, timp de două luni, America în lung și în lat. Aventurile lor vor putea fi urmărite la televizor în curând, la Antena 1. Reality-show-ul va începe să fie difuzat duminică, 15 ianuarie, iar telespectatorii vor avea parte de patru ediții din emisiune pe săptămână, de duminică până miercuri.

După ce de-a lungul a 4 sezoane concurenții și echipa de filmare au străbătut Asia în lung și în lat, sezonul 5 vine cu o schimbare. Emisiunea s-a filmat în America Centrală și de Sud, iar cei 18 concurenți, grupați în echipe de câte 2, au traversat Mexic, Guatemala și Columbia. Cei care au ajuns până la final au adunat, pe parcursul competiției, 7.000 de kilometri parcurși în total.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, cântărețele Andreea Antonescu și Andreea Bălan, comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, cântărețul Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, creatoarea de conținut Bie Adam, și mama ei, Mihaela, sunt concurenții care au pornit anul acesta pe Drumul Aurului.

Cand incepe America Express
Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express

Cu ce provocări s-au confruntat concurenții

Traseul pe care au pornit concurenții și echipa de producție a mai fost parcurs înainte doar de o echipă din Italia. Continentul american a venit cu noi provocări și cu nevoia unor măsuri de securitate suplimentare pentru cei care au făcut parte din proiectul America Express. Poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar mituri, iar concurenții au aflat acest lucru pe propria piele.

Aventurile lor vor putea fi urmărite și de fanii emisiunii, începând din data de 15 ianuarie. Cei 18 participanți la show au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane.

America Express – Drumul Aurului va putea fi urmărită, așadar, începând de la jumătatea lunii ianuarie, în fiecare duminică de la ora 20:00 și de luni până miercuri, de la 20:30.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *