Când începe “Mireasa, Capriciile iubirii” cu Gabriela Cristea. Ziua și ora difuzării noului sezon la Antena Stars

Aftershow-ul ”Mireasa, Capriciile iubirii” revine cu cel de-al șaselea sezon.
Când începe “Mireasa, Capriciile iubirii” cu Gabriela Cristea. Ziua și ora difuzării noului sezon la Antena Stars

Vești bune pentru fanii emisiunii Mireasa. Cel de-al șaselea sezon al aftershow-ului ”Mireasa – Capriciile iubirii” va debuta astăzi, de la ora 19:00, pe Antena Stars. În cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea, telespectatorii se vor putea bucura de un conținut unic, în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți sbiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați.

Când începe “Mireasa, Capriciile iubirii” cu Gabriela Cristea

După o binemeritată vacanță petrecută alături de familie în Maldive, Gabriela Cristea revine pe micile ecrane cu forțe proaspete. Vedeta va prezenta cel de-al șaselea sezon al aftershow-ului Mireasa – Capriciile iubirii, emisiune ce va fi difuzată de luni până vineri , de la ora 19:00, pe Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea, pusă la zid pentru felul în care arată acum. Detaliul care i-a enervat maxim pe fani: “Nu e ce trebuie”

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, în cadrul emisiunii vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de peste zi din casa Mireasa, iar alături de concurenți, rude și prietenii lor, Gabriela Cristea va analiza cele mai importante momente ale show-ului.

”Sunt bucuroasă că începând de astăzi revenim în casa Mireasa cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. După ce mi-am încărcat bateriile alături de familie, în vacanţă, le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de la 19:00, în direct, pe Antena Stars.

Aşa cum ne-am obişnuit, vom trata pe larg toate subiectele de peste zi din Casa Mireasa şi vom dezbatealături de concurenţi şi de familiile şi prietenii lor cele mai importante momente.”

Număr record de mame prezente în emisiune

Un lucru inedit în acest nou sezon de Mireasa va fi numărul mare de mame prezente în emisiune, ceea ce va face ca atmosfera să fie una cu totul specială.

Citește și: Cine sunt câştigătorii celui de-al optulea sezon Mireasa de la Antena 1. Au primit marele premiu în valoare de 40.000 de Euro

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a mai precizat vedeta.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul ”Mireasa – Capriciile iubirii” va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt sunt sentimente sincere sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa – Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni ai lor sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, telespectatorii vor putea urmări și de imagini în exclusivitate, prezentate în cadrul reality show-ului Mireasa – Capriciile iubirii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *