Când o să aibă loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan: „Totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem” VIDEO EXCLUSIV

“Poveste, acesta este cuvântul!”

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu discret, elegant și frumos, astfel că fanii abia așteaptă să îi vadă în fața altarului. Chiar dacă mulți au crezut că s-au căsătorit pe ascuns, după ce au anunțat că s-au logodit, prezentatorul de la matinalul de pe Antena 1 ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nunta o să aibă loc, cel mai probabil, anul viitor, existând câteva etape care mai trebuie să fie parcurse.

Răzvan Simion, detalii despre relația cu Daliana Răducan. Când o să își unească destinele

Prezentatorul de televiziune de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a punctat că relația dintre el și Daliana Răducan este perfectă în modul în care a fost construită:

“Eu să zic că nu e relația perfectă? Nu! E relația perfectă așa cum ne-am construit-o noi, e perfecțiunea așa cum am gândit-o, desenul pe care l-am făcut, arhitectura pe care am construit-o, ca să mă leg și de meseria logodnicei mele. Nu am zis așa ceva, nu există discursul acesta al meu. (n.r. că relația nu este una perfectă)”

Ce pasiuni comune au Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion ne-a vorbit despre pasiunile comune pe care le are alături de partenera lui, acesta și Daliana Răducan îndrăgind arta, design-ul de interior și frumosul, în general. Cei doi se pregătesc de o nouă vacanță într-un loc exceptional:

“Avem pasiuni comune, pentru frumos, design de interior și pentru artă, în general. Ea a făcut și o școală în sensul acesta, la mine este la nivel de hobby. Ne bucurăm când ne facem vacanțe în locuri în care avem cu ce să ne încărcăm, ce să vizităm. Am fost în Japonia, care este cel mai mare loc de joacă al arhitecților din lumea aceasta. Ea s-a simțit ca un copil într-un magazin de dulciuri, dar și mie mi-a plăcut la nebunie. Era arhitectura viitorului pe oriunde te uitai, artă contemporană cât puteai să înghiți. Suntem în drum spre un alt loc senzațional, vara aceasta ajungem la New York, care este tot în zona aceasta. Pasiunile noastre sunt acolo, adică design, arhitectură, frumos, concerte, musical, operă, teatru. Sper să le pot face pe toate în vara aceasta. Nu este o discrepanță foarte mare. Programul este OK. Ea e mai mult pasăre de noapte, lucrează mai bine noaptea, eu nu am cum, deși aș vrea. Nu e o diferență mare. Ne unesc pasiunile, este și normal să se întâmple asta.”

Citește și Răzvan Simion, fotografie rară alături de fiica și iubita lui. Cum se înțeleg, de fapt, Ianca și Daliana

Ce spune Răzvan Simion despre căsătoria cu Daliana Răducan

De asemenea, Răzvan Simion ne-a oferit detalii despre nunta cu Daliana Răducan, explicând că, chiar dacă lumea a crezut că a mers alături de partenera lui în luna de miere în Japonia, mai sunt câteva etape de parcurs. Astfel, evenimentul o să aibă loc, cel mai probabil, anul viitor, starul de la matinal definindu-l ca pe o poveste:

“A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta) Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. (râde)”

Citește și Ce schimbare de look și-a făcut fiica lui Răzvan Simion. Fanii au reacționat imediat: “Ești minunată”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *