Când se deschide anul acesta Târgul de Crăciun din București. Primarul Capitalei a făcut anunțul

Unde va avea loc Târgul de Crăciun 2022 din București
Când se deschide anul acesta Târgul de Crăciun din București. Primarul Capitalei a făcut anunțul

Când se deschide anul acesta Târgul de Crăciun din București. Locuitorii Capitalei, de la mic la mare, se pot bucura și anul acesta de Târgul De Crăciun organizat de Primăria Capitalei. Primarul Nicușor Dan a oferit toate detaliile privind evenimentul care se va desfășura în Piața Constituției.

Când se deschide anul acesta Târgul de Crăciun din București

După ce anul trecut, Târgul de Crăciun a fost organizat în Puiața Universității, Primăria Capitalei a luat decizia de a schimba locația cu una mmult mai încăpătaore. Astfel, anul acesta, evenimentul se va ține în Piața Constituției.

Rămâne însă de văzut dacă și în acest an, primăria va opta pentru bilete de intrare la târgul de Crăciun. În 2021, pentru prima dată în istorie la un astfel de târg, s-a intrat pe bază de bilet. Costul tichetelor era de 5 lei, dacă erau achiziționate online și 7 lei, la fața locului.

În ceea ce privește perioada, Târgul de Crăciun din București va avea loc între 30 noiembrie și 26 decembrie 2022.

„În premieră, Primăria Capitalei deschide Piaţa Constituţiei operatorilor privaţi, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment să contribuie la transformarea Bucureştiului într-o destinaţie preferată a turiştilor, a copiilor şi a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă”, a transmis Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Detalii importante despre înscrierea operatorilor privați

Înscrierea operatorilor economici se poate face până pe data de 24 octombrie. Formularul de înscriere precum și documentele solicitate în vederea înscrierii vor fi completate, semnate și transmise conform Regulamentului privind organizarea Târgului de Crăciun 2022 din București – Piața Constituției, la sediul instituției din str. Lipscani 86 – 90 ,sector 3 București.

Pentru detalii suplimentare în legătură cu înscrierile, cei interesați au la dispoziție adresa de email secretariat@arcub.ro. Scrisorile electronice pot fi trimise până cel târziu pe 19 octombrie.

După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin decizia internă a directorului ARCUB.

Comisia va fi alcătuită din  5 membri: 3 experți externi, un membru desemnat de Primarul General al Capitalei, un reprezentant din cadrul Direcției Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București. Un reprezentant din partea ARCUB va asigura secretariatul tehnic al procedurii de selecție.

Cei interesați pot descărca formularele de înscriere și documentele necesare de aici și aici.

Un alt Târg de Crăciun va fi organizat pe Arena Națională

În afară de Târgul de Crăciun din Piața Constituției, un altul va fi organizat pe Arena Națională.

Municipiul Bucureşti, ARCUB, Proedus şi Societatea Română de Televiziune vor încheia un parteneriat pentru organizarea în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie a unui eveniment cultural-artistic şi sportiv pe Arena Naţională. Un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de luni a Consiliului General al Capitalei, a informat Agerpres.

Pe Arena Naţională şi pe spaţiul din jurul acesteia urmează să fie organizate: un parc de distracţii cu târg de Crăciun, un spaţiu de petrecere a timpului liber dedicat familiilor, dar şi o platformă de conectare a publicului cu Campionatul Mondial de Fotbal. În interiorul Arenei Naţionale se vor amenaja spaţii dedicate tehnologiei, sporturilor pentru interior (de exemplu: ping pong), o zonă de gaming, iar pe gazon se vor desfăşura competiţii de fotbal pentru copii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *