Când se va difuza ultimul episod din Las Fierbinți. Mihai Bobonete a făcut anunțul trist: “Cu toții o să plângeți”

Mihai Bobonete și Anca Dumitra au discutat, în cadrul podcastului găzduit de actor, despre finalul serialului Las Fierbinți.
Când se va difuza ultimul episod din Las Fierbinți. Mihai Bobonete a făcut anunțul trist: “Cu toții o să plângeți”

Mihai Bobonete a vorbit despre finalul serialului-fenomen Las Fierbinți, în care el intepretează rolul cârciumarului Bobiță. Spre uimirea fanilor, actorul a dezvăluit când se va încheia producția de comedie.

Cât se va difuza ultimul episod din Las Fierbinți

Serialul Las Fierbinți a apărut în urmă cu mai bine de un deceniu. El a început să fie difuzat în 2012, iar de atunci a devenit un adevărat fenomen printre telespectatorii români.

Comicul de limbaj și situație sunt prezente în fiecare episod al producției, iar personajele din serial au devenit adevărate embleme ale anumitor categorii din comunitatea rurală din România.

Citește și: Motivul pentru care Mihai Bobonete a fost dat afară de la nunta lui Dani Oțil. Abia acum s-a aflat: “Ai uitat?”

Printre actorii reprezentativi ai serialului se numără Mihai Bobonete, care interpretează rolul lui Bobiță și Anca Dumitra, cea care joacă rolul Geaninei.

Aceasta din urmă a fost invitată în podcastul lui Bobonete, iar printre subiectele abordate s-a numărat și cel al finalului serialului în care cei doi joacă.

Actorul a mărturisit că, în opinia lui, Las Fierbinți se va îcheia cel mai târziu în anul 2025.

”Cât mai ține Las Fierbinți? (…) Eu cred că mai ține 3 ani. Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină”, a spus Mihai Bobonete în podcast.

Anca Dumitra și-a expus și ea punctul de vedere în legătură cu acest subiect. Deși nu a dorit să avanseze o dată anume, actrița este convinsă că indiferent când se va încheia, emoțiile vor fi de-a dreptul copleșitoare pentru fiecare dintre cei implicați în proiect.

”Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus Anca Dumitra, în podcast.

Mihai Bobonete, de la Electrotehnică, la actorie

Deși este un actor foarte talentat, Mihai Bobonete nu și-a dorit dintotdeauna să practice această frumoasă meserie. Cel care l-a îndrumat să meargă pe acest drum a fost însă bunul său prieten, Octavian Strunilă, care i-a devenit și naș.

Citește și: Ce mari probleme de sănătate are Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, la 43 de ani. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani

Pe atunci, Bobonete era student în anul IV la Facultatea de Electrotehnică din Craiova.

Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, a povestit Mihai Bobonete, potrivit bzi.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *