Când trebuie să îți operezi fața, de fapt. Sfaturi și precizări importante de la dr. Dana Miricioiu VIDEO EXCLUSIV

Medicul estetician a oferit câteva sfaturi esențiale
Când trebuie să îți operezi fața, de fapt. Sfaturi și precizări importante de la dr. Dana Miricioiu VIDEO EXCLUSIV

Într-un episod recent al emisiunii Ego Life, Dana Săvuică le-a avut ca invitate pe Oana Roman și medicul estetician Dana Miricioiu, pentru a discuta despre capitolul frumuseții. În cadrul ediției cu numărul 82, specialistul Dana Mircioiu a explicat când este momentul oportun să apelăm la intervențiile estetice. Nu toate femeile știu cu exactitate când să treacă pe la medicul estetician!

Când trebuie să îți operezi fața. Sfaturi importante de la dr. Dana Miricioiu

Cu siguranță ați auzit frecvent medicii esteticieni care vorbesc despre pacientele lor care doresc să aibă buzele și pomeții Angelinei Jolie, însă esențial este să înțelegem când avem cu adevărat nevoie de intervenții. Tocmai de aceea, medicul Dana Mircioiu ne-a oferit un sfat crucial în acest sens.

„Trebuie să fim sinceri cu noi. În momentul în care observăm, că sunt niște schimbări care ne dau un pic de gândit, atunci trebuie să facem ceva. Avem la îndemână o grămadă de intervenții minim invazive, non-invazive, până să ajungem la cele chirurgicale (…) Frumusețea nu înseamnă doar să umflăm fața și să modificăm trăsăturile.

Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Miricioiu, la Ego Life
Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Miricioiu, la Ego Life

Ce intervenții estetice sunt recomandate la nivelul feței

Frumusețea înseamnă să păstrăm trăsăturile. Frumusețea înseamnă, momentul acela în care pielea noastră este sănătoasă pentru că aplicăm creme zilnic. Cremele nu au un efect extraordinar, dar nu au posibilitatea să pătrundă în barierul pielii atât de mult, dar sunt absolut necesar. Obligatoriu, spf-ul păstrează pielea sănătoasă. Cât timp avem o piele sănătoasă, ne simțim frumoase.

Lucrurile nu se întâmplă doar la nivelul pielii, lucrurile se întâmplă și sub piele. Și atunci când planurile de sub piele încep să alunece și încep să se modifice, atunci intervine rolul meu, acela de a reface planurile sunt piele. Grăsimea alunecă și nu face decât să fracționeze pielea, apare gușa și conturul mandibular modificat. În ceea ce privește eliminarea gușei, este intervenția mea favorită. Este o intervenție care nu este dureroasă, iar efectul minunat este că strânge și pielea, nu doare scoate grăsimea. Efectul se vede foarte bine, iar efectul este permanent.”, a precizat medicul estetician Dana Mircioiu, la Ego Life.

Citește și: Ego Life, ediția a 82-a. Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Miricioiu, despre frumusețe și complexe. Ce operație estetică și-ar face vedeta?

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii. În fiecare zi de miercuri, Dana Săvuică vă așteaptă cu invitați numai unul și unul și subiecte interesante pe diverse teme de interes.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *