Când va reveni Kate Middleton în public, de fapt. Noi informații de la Palat despre starea soției prințului William, diagnosticată cu o boală grea

Iată cele mai recente informații despre starea Prințesei de Wales!

În luna martie a acestui an, Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer. Ulterior, ea s-a retras din viața publică pentru a-și urma tratamentul în liniște. Acum, însă, Palatul vine cu noi vești despre revenirea soției Prințului William. Când ar putea să o vadă fanii pe nora Regelui Charles al III-lea? Află răspunsul din rândurile de mai jos!

Noi vești despre Kate Middleton. Când revine soția Prințului William la îndatoririle regale

Din păcate, veştile nu sunt prea bune pentru cei care ar fi vrut să o revadă cât mai curând pe Kate Middleton. Se pare că aceasta nu se întoarce la îndatoririle regale până la finalul anului 2024 sau până când medicii îi vor da undă verde.

De curând, prietena soției Prințului William, designerul Amaia Arrieta a dezvăluit că Kate Middleton și soțul acesteia ”trec prin iad” în aceste momente, iar asta din cauza diagnosticului devastator primit de nora Regelui Charles al III-lea.

”Am inima zdrobită în acest moment, cred că trec prin iad, sper să se întoarcă”, a declarat ea pentru Telegraph.

”Munca proiectelor Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, a transmis și purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

”Are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera”

Un consilier regal a precizat, de asemenea, că Prințesa de Wales are nevoie acum de intimitate și sprijin pentru a se recupera. Totodată, el a transmis că partenera lui William se va întoarce la îndatoririle regale doar atunci va primi acordul medicilor.

”Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta.

Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici”, a spus acesta.

Citește și Femeia în care Kate Middleton are încredere deplină: “Este un stâlp de putere pentru ea”. Au o legătură specială!

Cu cine a înlocuit-o Prinţul William pe Kate Middleton la cel mai recent eveniment


De curând, Prințul William a organizat o petrecere la Palatul Buckingham dedicată tatălui său, unde au fost invitate circa opt mii de persoane. La eveniment nu a luat parte și partenera sa de viață.

Însă, fiul cel mare al Regelui Charles al III-lea i-a avut aproape pe verișorii lui, Prințesele Beatrice și Eugenie și Zara Tindall, împreună cu partenerul ei de viață, Mike.

Citește și 7 lucruri și imagini uimitoare cu Prințesa Beatrice, cea care o va înlocui pe Kate Middleton la îndatoririle ei regale!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *