Cântăreața Adda, bătută crunt. „M-a dat cu capul de beton lângă un club”. Și-a făcut curaj și a vorbit despre coșmarul trăit

Adda: „Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând”

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2022

Cântăreața Adda, bătută crunt. „M-a dat cu capul de beton lângă un club”. Și-a făcut curaj și a vorbit despre coșmarul trăit

În prezent, Adda are o căsnicie fericită alături de Cătălin Rizea, însă în trecut a fost victima violenței domestice. Artista a vorbit deschis despre experiența care a traumatizat-o când era foarte tânără. Coșmarul a durat destul de mult timp, până când a avut curajul să spună „Stop”.

Adda, bătută crunt de un fost iubit

Adda și-a găsit marea dragoste în urmă cu câțiva ani și este fericită alături de soțul ei. Ea și Cătălin Rizea formează o familie unită și au împreună un băiețel, însă înainte de a-l cunoaște pe Cătălin, artista a avut parte de o experiență care a marcat-o. Cântăreața a lansat recent o carte care se intitulează „Cele 3 Adda”, în care a vorbit și despre subiecte sensibile. A povestit despre boala cu care se luptă, dar și despre o relație abuzivă care a marcat-o pe viață.

În cartea autobiografică, Adda descrie relația toxică pe care a avut-o cu un bărbat căruia a ales să nu îi dea numele. Cântăreața a mărturisit că partenerul ei o controla și o manipula, iar accesele lui de furie duceau adesea la episoade violente, în care artista era lovită.

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere. Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.”, a scris artista în cartea sa.

Cantareata Adda batuta crunt
Adda a lansat cartea autobiografică în urmă cu o săptămână

„M-a dat cu capul de beton”

Artista a povestit că bătăile erau ceva ce se repeta des și se iscau din senin. Totul a culminat cu un episod violent în plină stradă, când cântăreața a fost lovită cu capul de beton de fostul iubit.

„Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat.

Citește și: Tratamentul chinuitor pe care-l face Adda, ca să scape de borelioză. Febra indusă de 42 de grade, care omoară bacteriile: ”Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală” EXCLUSIV

A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!”, a mai mărturisit ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.7 134 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *