Cântăreața din România prinsă într-un triunghi amoros la 76 de ani. Trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi

Ce declarații a făcut despre cele două relații

O cunoscută cântăreață de la noi, în vârstă de 76 de ani, s-a trezit prinsă într-un triunghi amoros. După o relație de ceva timp cu un avocat cu câțiva ani mai mic decât ea, artista s-a confruntat cu o întâmplare total neașteptată.

Cântăreața din România prinsă într-un triunghi amoros la 76 de ani

Saveta Bogdan, căci despre ea este vorba, s-a trezit prinsă într-o relație amoroasă cu doi bărbați: un avocat și un ambasador. Cântăreața povestea în trecut că are o relație cu un avocat mai mic de cât ea. Recent însă, a apărut zvonul că ar avea o relație cu un ambasador.

„Cu dragostea stau foarte bine. O să vină avocatul la mine, că lui îi plac sarmalele cum le fac și piftia în general, iar cu ambasadorul… suntem prieteni de familie. Am cântat la ambasadă la ei și când am plecat ne-am luat la revedere, i-a plăcut foarte mult programul pe care l-am făcut, m-a pupat pe obraz și acolo erau colegi … și m-au provocat „ce faceți doamnă, v-ați dat la ambasador?” și eu am zis „dar de ce nu?!”, și de aici s-a legat triunghiul amoros.”, a spus Saveta Bogdan, potrivit spynews.ro.

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan, cântăreața din România prinsă într-un triunghi amoros la 76 de ani

Saveta Bogdan, despre sărbătorile de iarnă alături de iubit: „El este un tip de la care am avut de învățat”

Saveta Bogdan a dezvăluit în urmă cu câteva zile că va petrecere sărbătorile de iarnă alături de iubitul ei avocat. Artista a mărturisit că momentan partenerul ei este plecat să își viziteze copiii, el având doi copii dintr-o căsnicie anterioară.

„O să vină de sărbători, vine (n.r. iubitul avocat). El are procesele lui, a plecat să își viziteze copiii, că are și el doi băieți dintr-o căsătorie. Le este foarte drag de mine că sunt glumeață și că râd. Avem o relație destul de bună. Mai răruț, și mai drăguț. El este un tip de la care am avut de învățat. I-am făcut testament fetei mele pe casă și m-a învățat foarte multe lucruri, ce trebuie să fac, cum să fac, cât mă costă… Sărbătorile le așteptăm cu drag, vreau să le fac românește, cu ciolan, cu sarmale, cu piftie, cu cozonaci.. Eu respect tradiția”, a mai spus Saveta Bogdan.

Schimbare radicală după două zile. Saveta Bogdan: „Am o nouă relație, cu un ambasador”

După doar câteva zile de când vorbea despre iubitul avocat, Saveta Bogdan a declarat că, de fapt, are o relație cu un ambasador de câteva luni.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun (..) Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte, mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept”, a spus Saveta Bogdan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
4.2 45 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *