Ce vor bărbații de la femei. 7 lucruri neașteptate pe care și-ar dori ca partenerele lor să le facă mai des în relație

Surprinde-ți partenerul făcând mai des aceste lucruri!

Scris de: Daoud Andra

11 Nov. 2022

Ce vor bărbații de la femei. 7 lucruri neașteptate pe care și-ar dori ca partenerele lor să le facă mai des în relație

Ce vor bărbații de la femei, atunci când se află într-o relație? Așa cum femeile au anumite așteptări de la partenerii lor, și bărbații își doresc ca iubitele sau soțiile lor să facă anumite lucruri. Chiar dacă nu o spun explicit, mulți bărbați s-ar bucura să vadă mai multă inițiativă din partea femeii iubite. Iată ce ai putea face mai des, pentru a-i aduce bucurie!

Ce vor bărbații de la femei, într-o relație

Așteptările pe care oamenii le au de la partenerul de cuplu sunt diferite. În timp ce unii se mulțumesc cu mai puțin, pentru alții parcă nimic nu e suficient. Atunci când vine vorba despre așteptările pe care le au bărbații de la femei, unii ar putea crede că ele nu sunt atât de multe. În realitate, sunt câteva lucruri pe care iubitul sau soțul se așteaptă ca tu să le faci mai des, chiar dacă nu spune explicit. Iată cum ai putea să îl surprinzi!

Invită-l în oraș

Deși de obicei bărbații sunt cei care invită femeile la o întâlnire în oraș, îl poți surprinde organizând tu o ieșire. Alege un loc, rezervă o masă și dă-i întâlnire direct acolo. La fel îl poți surprinde și cu organizarea unor ieșiri în natură, excursii sau chiar city break-uri și vacanțe.

Fă-i complimente

Bărbații așteaptă, la rândul lor, să li se spună lucruri frumoase. Atunci când partenerul tău s-a îmbrăcat elegant, are un parfum nou sau pur și simplu fără vreun motiv anume, un compliment îi poate aduce bună-dispoziție.

Ia decizii singură

Atunci când vine vorba despre lucruri importante, este firesc ca partenerii să se consulte. Când vine vorba despre lucruri banale, poți lua și singură decizii. Partenerul tău va aprecia inițiativa și faptul că te-ai descurcat pe cont propriu.

Ce vor barbatii de la femei. 7 lucruri neasteptate pe care si-ar dori ca partenerele lor sa le faca mai des in relatie
Bărbații au anumite așteptări de la partenerele lor

Comunică direct

Atunci când ceva te frământă, spune-i clar ce simți și nu te aștepta să ghicească singur. Bărbații nu citesc gândurile persoanei iubite, iar dacă îi spui „Nu am nimic”, o va lua ca atare.

Susține-l în tot ce face

Atunci când persoana iubită trece printr-o perioadă stresantă, fii alături de ea. Dacă urmează să își schimbe job-ul, să negocieze un contract important sau pur și simplu trece printr-o etapă dificilă, arată-i că ești alături de el la fiecare pas.

Citește și: De ce o femeie înșală, de fapt. Cel puțin 6 motive pentru care ajunge să fie infidelă

Oferă-i afecțiune

Dacă ești de mult timp într-o relație, este posibil ca gesturile de afecțiune să se estompeze în timp. Bărbații au nevoie, din când în când, de tandrețe, așa că nu te feri să faci astfel de gesturi.

Ia inițiativă

Fie că vorbim despre intimitate sau despre a face planuri pentru weekend, partenerul tău și-ar putea dori să vadă mai multă inițiativă și implicare din partea ta. Nu-l lăsa pe el să facă mereu primul pas și arată-i că ești la fel de implicată ca el în tot ce faceți.

 

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.