Care a fost primul job al lui Teo Trandafir. Dezvăluirea vedetei te va uimi: “Prima agenție din România. Vorbeam franceza” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta TV a fost cât se poate de sinceră
Care a fost primul job al lui Teo Trandafir. Dezvăluirea vedetei te va uimi: “Prima agenție din România. Vorbeam franceza” VIDEO EXCLUSIV

Teo Trandafir are peste 32 de ani de carieră în televiziune. Prima apariție tv a vedetei a fost în anul 1993, la Tele7abc, apoi au urmat alte proiecte de succes pentru aceasta. Invitată în cadrul emisiunii Ego Life, Teo Trandafir a recunoscut care a fost, de fapt, primul ei job. Mulți se vor mira când vor auzi!

Care a fost primul job al lui Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai urmărite și îndrăgite vedete de televiziune și mass-media din România, cu o carieră impresionantă în spate. Deși o auzim la Radio Impuls, în emisiunea „Bară la bară”, de luni până vineri, de la ora 16.00 la 19.00, puțini sunt cei care știu care a fost primul job al lui Teo Trandafir. Ea a mărturisit că și-a câștigat primii bani vânzând bilete la o agenție de turism din București, spre surprinderea multora.

”Primul meu job a fost de vânzător. Vindeam bilete de odihnă și tratament la o agenție de turism, prima din România făcută de niște francezi. Aceștia căutau vorbitori de limba franceză și pe mine m-au luat pentru că făceam asta.

Acolo veneau tot felul de francezi care îmi cereau, ba bilete de avion, ba bilete de odihnă și tratament. După asta, am plecat la un post de radio, unde am fost secretar dactilograf, făcător de cafele și eliberator de adeverință de serviciu și într-o bună noapte a trebuit să fac prima mea reclamă, pentru că eram singura din radio. Cu toată sperietura a trebuit să o fac. A urmat apoi primul meu buletin de știri, unde mi s-a făcut rău și m-a scos Marius Furdui să nu mai fiu vânătă la față.

Sunt două aspecte total diferite, cine se apucă să compare televizorul cu radioul face greșeala unuia care compară actoria cu teatrul. Au puncte comune, dar diferențele sunt uriașe. La tv ai culori, machiaje, imagine, artificii care fură, la radio nu ai nimic. Trebuie să creezi atmosferă din glas și atât”, a povestit Teo Trandafir, cu zâmbetul pe buze, la Ego Life.

A revenit la radio

De mai bine de o lună, Teo Trandafir prezintă un show la un post de radio. Din 18 septembrie, Teo Trandafir prezintă emisiunea „Bară la bară”, alături de Mihai Hînda, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, la postul Radio Impuls, și el parte al trustului turcesc Doğan Media International SA.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii. În fiecare zi de miercuri, Dana Săvuică vă așteaptă cu invitați numai unul și unul și subiecte interesante pe diverse teme de interes.

Citește și: Ego Life, ediția a 81-a. Dana Săvuică și invitații săi, Teo Trandafir și Mihai Hînda, despre începuturi și drumul spre succes. A renunțat vedeta la televiziune?

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *