Care e cel mai scump obiect vestimentar pe care îl are Emilian: „Încă nu am ajuns la nivelul de a da 1.000 de euro pe Balenciaga!” VIDEO EXCLUSIV

În ce investește, de fapt

Emilian face parte din tânăra generație de artiști care au demonstrat deja că își pot construi o carieră strălucitoare în industria muzicală. Acesta se bucură de numeroși fani care îi fredonează orice piesă. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, el ne-a vorbit despre lucrurile scumpe pe care și le-a cumpărat de când a devenit cunoscut și a început să aibă un alt buget.

Emilian, despre lucrurile scumpe cumpărate

Emilian ne-a dezvăluit că niciodată nu o să se uite la bani atunci când vine vorba despre lucrurile pe care le cumpără pentru cariera sa din industria muzicală. Totuși, atunci când vine vorba despre obiectele vestimentare, cea mai scumpă pereche de încălțăminte din garderoba sa ajunge la 300 sau 400 de euro:

“Cea mai mare nebunie? Eu nu mă uit la bani când cumpăr chestii pentru muzică, adică laptop, clapă, boxe și așa mai departe. Dacă este ceva care îmi place, îl vreau neapărat, îmi folosește și știu că pot să fac bani din asta, îl cumpăr dacă am bani, bineînțeles.

Înainte nu eram cu hainele. Am avut o iubită care m-a introdus în lumea modei. Ea mi-a zis: “Uite! Poți să îți iei asta și asta!”. Cred că am dat între 300 și 400 de euro pe o pereche de adidași.”

Nu își dorește, momentan, piese vestimentare foarte scumpe

De asemenea, Emilian ne-a mărturisit că încă nu își dorește să dea 1.000 de euro pe o piesă vestimentară. Totuși, acesta consideră că fiecare alege în ce investește, astfel că dacă imaginea este în joc, obiectele scumpe pot să conteze:

“Încă nu am ajuns la nivelul de a da 1.000 de euro pe Balenciaga! OK, sunt cool, sunt mișto, dar încă mă doare sufletul să dau atâția bani! Pe bune! Nu judec, fiecare cu chestiile lui! Cum eu îmi cumpăr pentru muzică, alții își cumpără pantofi, e același lucru! Repet, dacă e imaginea ta în joc, dacă faci bani din asta, poți să spui că merită!”

Citește și Emilian de la „Te cunosc de undeva” este din nou singur. De ce s-a despărțit de iubită: „Asta s-a întâmplat” VIDEO EXCLUSIV

Își dorește să joace într-un film

Într-un alt interviu exclusiv Ego.ro, Emilian puncta că își dorește să facă următorul pas din carieră, anume să apară într-un film sau într-un serial, ținând cont că experiența “Te cunosc de undeva!” l-a ajutat enorm:

„Dacă ar fi să mă cheme cineva la orice film, serial, eu sunt primul care se bagă pentru că îmi doresc foarte mult ca în viața asta să joc într-un film sau într-un serial. Acum nu știu dacă e bine, dacă nu e bine, dacă fac bine ce fac, important este că am învățat foarte multe din experiența asta cu „Te cunosc de undeva” și acum simt că am un plus, am un pic mai mare încredere pe partea asta actoricească.

Nu știu dacă sunt la nivelul la care să joc, probabil că nu sunt la nivelul la care să joc într-un serial sau într-un film, dar cred că cu un pic de antrenament și cu multă ambiție se poate.”, a spus Emilian pentru EGO.ro.

Citește și Destinația superbă aleasă de Emilian pentru vacanță: „Am zis că este cazul să mai fac ceva pentru sufletul meu”. A plecat singur, ce experiențe inedite a trăit VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *