Care e luna ta norocoasă în 2023, în funcție de zodie. Nativii care au succes pe toate planurile

Care sunt sfaturile astrologilor în aceste luni
Care e luna ta norocoasă în 2023, în funcție de zodie. Nativii care au succes pe toate planurile

2023 vine cu surprize pentru toate zodiile! Urmează o perioadă cu energie intensă și teme puternice: dragostea, îngrijirea de sine, odihna, bucuria, dar și banii. Vezi mai jos care este luna ta norocoasă în 2023 în funcție de zodie și ce te așteaptă în acest an care abia a început.

Berbec – luna mai

Pentru nativii din zodia Berbec luna mai va fi cea în care vor renunța la lucrurile care-i țineau ancorați în trecut. Iau decizia să își vindece sufletul, iar această responsabilitate vine ca o eliberare, o povară care se ridică de pe umerii lor. Cariera va fi foarte importantă pentru cei din zodia Berbec în acest an.

Taur – luna aprilie

În anul 2023 nativii Taur primesc un mare impuls de încredere. Luna aprilie se anunță a fi cea mai norocoasă pentru ei deoarece vor câștiga renume, respect și încredere în sine. Ingredientele secrete pentru ca în 2023 să fie de neoprit sunt acceptarea de sine și cunoașterea propriei persoane, scrie peroz.ro.

Gemeni – luna august

În luna august nativii Gemeni vor simți că merită lucrurile bune care li se întâmplă. Relațiile, de tot felul, vor fi mai puternice. Vor primi în această luna oportunități de a se exprima.

Rac- luna iunie

Acțiunile reprezintă cheia după care să se ghideze nativii Rac în anul 2023. Anul acesta va fi generos în ceea ce privește cariera și relațiile personale. Luna iunie va fi potrivită pentru a face acest lucru.

Leu – martie

Nativii Leu se numără printre cei norocoși în anul 2023, mai ales în primăvară. Au șanse să găsească un loc de muncă mai bine plătit. Este important însă să iasă din zona de confort și să se îndepărteze de persoanele toxice.

Fecioară – luna aprilie

Fecioarele, la fel ca Taurii, vor avea mult noroc în luna aprilie. Atunci și-ar putea întâlni marea dragoste, dacă nu sunt deja implicați într-o relație.

Citește și – Zodiile care vor avea un an greu în 2023. Specialiștii avertizează, de ce trebuie să se ferească

Balanță – luna octombrie

Este un an cu schimbări pentru nativii Balanță. Dacă până acum se simțeau captivi într-o relație de dragoste sau de prietenie, acest lucru se schimbă. Anul 2023, și mai ales luna octombrie, va veni cu schimbări în bine pentru acești nativi.

Scorpion – luna decembrie

Cea mai bună lună din 2023 din punct de vedere al norocului pentru nativii Scorpion este decembrie. Va perioada perfectă pentru ca nativii din această zodie să se facă auziți. Vor deveni mai încrezători.

Săgetător – luna iunie

Pentru cei din zodia Săgetător anul 2023 va veni cu o eliberare. Vor reuși să depășească o durere legată de familie și nu mai trebuie să se justifice în fața nimănui. Prietenii, terapeuții sau mentorii vor avea un mare rol în această schimbare.

Capricorn – luna februarie

Secretul pentru nativii Capricorn este să țintească cât mai sus și să își urmărească scopurile. În luna februarie ar trebui să depună timp și efort sau chiar și bani pentru a ieși din zona de confort.

Vărsător – martie și aprilie

Ei sunt nativii care au două luni norocoase în anul 2023. Norocul va fi din mai multe perspective și sunt îndemnați să profite de situație. Au posibilitatea unei relocări sau a achiziționării unei locuințe.

Pești – luna aprilie

Mediul de acasă și viața amoroase îi vor ajuta pe cei din zodia Pești să realizeze că pot obține multe lucruri fără să facă anumite compromisuri. Luna aprilie va fi pentru ei una favorabilă mai ales pentru dezvoltarea conexiunilor personale și profesionale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *