Zodiile care vor avea un an greu în 2023. Specialiștii avertizează, de ce trebuie să se ferească

Care sunt perioadele în care Mercur va fi retrograd
Zodiile care vor avea un an greu în 2023. Specialiștii avertizează, de ce trebuie să se ferească

Anul 2023 vine cu vești de tot felul pentru cele 12 zodii. Dacă unele se vor bucura de succes și reușite, altele se vor confrunta și cu situații dificile. Iată mai jos care sunt zodiile care vor avea un an greu în 2023. Pentru acești nativi lucrurile pe care și le-au propus pot fi un eșec din cauza faptului că Mercur va fi retrograd.

Mercur a fost retrograd între 1 și 18 ianuarie. Zodiile care vor avea un an greu în 2023

Mercur a fost retrograd în Capricorn din data de 1 ianuarie până pe 18 ianuarie. În această perioadă cei din zodia Capricorn s-au confruntat cu proiecte eșuate, certuri sau probleme de comunicare, dar și la locul de muncă.

Când va mai fi Mercur retrograd pe parcursul acestui an

Potrivit astrologilor nu a fost singura perioadă în care Mercur a fost retrograd în anul 2023. Următoarea dată va fi între 21 aprilie și 15 mai 2023. Atunci Mercur va fi retrograd în zodia Taur, iar acești nativi trebuie să știe că îi așteaptă o perioadă dificilă. Atunci nu ar trebui să se ocupe de lucruri noi și nici să se gândească să înceapă afaceri sau alte proiecte deoarece sunt foarte multe șanse să se transforme în eșec. Nici în plan personal lucrurile nu vor străluci!

Mercur va mai fi retrograd și în perioada 23 august – 15 septembrie

Nici nativii Fecioară nu scapă de Mercur. În această perioadă cei din această zodie sunt sfătuiți să fie atenți la felul în care relaționează cu cei din jur. Le este recomandat să învețe să se obișnuiască cu nervii, stările de irascibilitate, căci le vor experimenta zi de zi în acea perioadă, scrie click.ro.

Mercur retrograd în Săgetător și Capricorn: 13 decembrie – 1 ianuarie

Anul 2023 se va încheia cu un Mercur retrograd în zodiile Săgetător și Capricorn. Potrivit astrologilor va fi o perioadă grea pentru ambele zodii. Vor avea parte de multe încercări și trebuie să fie atente la cei din jur. Este foarte posibil ca în acea perioadă să nu le iasă deloc lucrurile în plan profesional și să accepte cu greu părerea celor din jur. Din acest motiv pot trece prin certuri destul de scandaloase. Cel mai bine este să își păstreze calmul. De asemenea, le este recomandat să nu se implice în afaceri și să aibă grijă mare cu banii deoarece finalul anului 2023 nu le va aduce multe satisfacții financiare. Să-și aducă mereu aminte că este doar o perioadă care va trece destul de repede.

Așadar, anul 2023 va fi mai dificil pentru nativii Taur, Fecioară, Săgetător și Capricorn.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.