Care este, de fapt, numele lui Cabral din buletin. Mulți se amuză când îl laud, doar apropiații știau

Cum îl cheamă, de fapt, pe simpaticul prezentator TV.
Care este, de fapt, numele lui Cabral din buletin. Mulți se amuză când îl laud, doar apropiații știau

Cabral Ibacka nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cele mai sonore nume din industria media de la noi, cu o carieră de peste două decenii în domeniu. Cu toate acestea, nu multă lume știe care este numele din buletin al prezentatorului TV. Iată cum îl cheamă, de fapt, pe Cabral.

Care este, de fapt, numele lui Cabral din buletin

În momentul în care și-a început cariera în televiziune, Cabral era considerat una dintre cele mai exotice apariții din peisajul media românesc.

El a debutat în 1998, la Antena 1, cu emisiunea ”Roata de rezervă”, apoi au urmat alte producții televiziate, printre care amintim ”Banc Show”, „Poveștiri adevărate”, „Băieți buni”, „Inimă de țigan” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Citește și: Câți copii are Cabral, de fapt. Puțini știu trecutul amoros al prezentatorului TV

Din iulie 2015, cu o scurtă pauză la începutul acestui an, Cabral a prezentat emisiunea „Ce spun românii” de la Pro TV. Producția se pare că a fost scoasă din nou din grila postului din Pche Protopopescu. Dar Cabral nu a rămas fără emisiune. Vedeta a început un nou proiect, ”Săriți de pe fix”, care a avut premiera joi, 14 septembrie tot pe Pro TV.

Însă cu toate că apare aproape zilnic ”pe sticlă” nu mulți știu care este numele întreg al prezentatorului TV. Adesea stârnește amuzamentul celor din jur.

Numele din buletin al prezentatorului TV este Cabral Neculai Dzabana Ibacka. Neculai îl chema și pe bunicul său care era preot, de aceea Cabral a primit acest prenume.

„Am două prenume. Unul dintre ele este Neculai, după bunicul meu, preotul, odihnească-se în pace.
Motiv de multe mișto-uri, că nu poți fi negru și să te cheme Neculai… adevărul e că și mie mi se pare amuzant”, spunea Cabral într-o postare mai veche de pe Facebook.

Cabral, trup și suflet pentru familia lui

Cabral se simte un bărbat împlinit și fericit. El și soția sa, Andreea Ibacka, au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, pe Namiko și Tiago. În plus, prezentatorul TV mai are o fată din prima căsătorie: Inoke, în vârstă de 20 de ani, care s-a mutat de curând în Olanda.

Iar viața de familist i se potrivește mănușă. Își iubește foarte mult soția, chiar dacă adesea obișnuiesc să se tachineze, cât despre copii nici nu mai încape îndoială: dragostea pentru ei este nemărginită.

O demonstrează și recentele lui declarații în care a dezvăluit cât de greu i-a fost atunci când fiica sa cea mică, Namiko, a mers în prima ei tabără.

”A fost foarte greu. În prima zi a fost relax. A fost liniște în casă, am pus muzică, m-am culcat când am vrut eu, m-am trezit când am vrut eu. Seara a fost greu. Că era liniște și nu puteam să adorm. Nu-i auzeam melița aia care toacă nonstop. Greu a fost dimineața următoare, apoi seara. Dar s-a întors acasă. Ea și Inoke, ele două m-au nenorocit. Recunosc oficial”, a povestit Cabral în stilul său caracteristic pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *