Care este numele real al lui Carmen Harra. Așa o cheamă de fapt în buletin

Înainte de a se muta în SUA, Carmen Harra s-a bucurat de o carieră muzicală de succes în România.
Care este numele real al lui Carmen Harra. Așa o cheamă de fapt în buletin

Carmen Harra a părăsit România înainte de Revoluție și s-a stabilit în Statele Unite, acolo unde a urmat o carieră în parapsihologie. Deși acum este cunoscută la nivel internațional, nu multă ume știe cum o chema de fapt pe celebra clarvăzătoare. Iată care este numele real al lui Carmen Harra.

Care este numele real al lui Carmen Harra

Înainte să devină parapsiholog, Carmen Harra a fost o artistă de succes la noi în țară. Ea s-a născut în Bistrița, în 1955 și încă din copilărie a cochetat cu muzica. De la vârsta de 9 ani a început să cânte, iar cariera muzicală și-a început-o la 16 ani.

A cântat muzica ușoară, pop-dance, latino dar si populară și era cunoscuta cu numele său real Carmen Mureșan. În perioada 1979 – 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres, iar în 1983 s-a stabilit în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Carmen Harra, profeție neașteptată pentru toamna 2023: “Transformări uluitoare” în România

În 2003, a debutat ca scriitoare sub numele de Carmen Harra, cu lucrarea ”Karma de fiecare zi”. Cartea ei a devenit bestseller și a fost tradusă în 20 de limbi. În limba română a fost tradusă de regretatul actor și muzician Ioan Gyuri Pascu.

În anii care au urmat, Carmen Harra devenit tot mai cunoscută în SUA datorită prezicerilor pe care le făcea. A scris mai multe cărți de specialitate și este frecvent prezentă în calitate de invitat la diverse emisiuni de televiziune, dar și în mediul online.

Celebra clarvăzătoare a povestit în trecut ce a determinat-o să își schimbe numele din Mureșan în Harra.

”Numele Harra vine de la bunica mea, Maria Harra. Deci este un nume care a fost în familia mea. La origine, Harra provine de la grecescul „haros” care înseamnă „suflet” și care are o conotație spirituală. Mi-a plăcut semnificația acestui nume sublim, iar eu cred în tot felul de calculații energetice, iar vibrația lui simbolizează recunoaștere și succes în carieră. Nu există nicio legătură între Harra și Mureșan, dar amândouă sunt nume care aparțin familiei mele”, a mărturisit Carmen Harra.

Carmen Harra, de la muzică la preziceri

Vedeta a povestit aspecte mai puțin cunoscute din viața ei. Ea a dezvăluit inclusiv ce a determinat-o să pună muzica pe planul secund și să se concentreze mai mult pe domeniul care a făcut-o celebră la nivel internațional.

Citește și: Profeția lui Carmen Harra despre România te va pune pe gânduri. Ce ne așteaptă în 2024, de fapt

”Am existat în România, unde am fost o cântăreață cunoscută, dar tot în România am terminat o facultate și am lucrat în comerț exterior. Mereu am funcționat pe mai multe direcții de carieră. După ce am ajuns în America, în anii ‘80, am văzut un interes extraordinar pentru deschidere spre spiritualitate, metafizică și științele vechi și am considerat că este important ca oamenii să primească ajutor în viețile lor private. Așa că am decis să fac asta ca pe o meserie. Nu drept „prezicătoare” sau „clarvăzătoare”, așa cum nu m-am considerat niciodată, ci drept consilier psihologic. Și am reușit. Asta nu înseamnă că am renunțat vreo secundă la muzică. Am lucrat cu producătorul legendarei trupe Rolling Stones la două albume înregistrate în America și am continuat până în 2019, când am lansat un album, la Londra, „Behind Closed Doors’. Deci sunt și cântăreață și voi rămâne mereu activă și în această carieră muzicală. Chiar dacă au trecut destui ani, vocea mea și talentul meu sunt într-o formă maximă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câți copii are Florin Piersic, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *