Care este relația dintre Giani Kiriță și cei doi copii ai lui. „Fata are 24 de ani și băiatul 20 de ani” VIDEO EXCLUSIV

Abia după ce s-a retras din fotbal a avut mai mult timp la dispoziție să petreacă alături de copiii lui

Giani Kiriță a devenit tată de tânăr, astfel încât nu de puține ori a trecut drept fratele mai mare al celor doi copii ai săi: Roxana și Marco. Cu toate acestea, fostul fotbalist își cunoaște foarte bine rolul de părinte și, chiar dacă s-a despărțit de mama copiilor săi, în urmă cu 16 ani, a avut grijă să se ocupe de creșterea și educația acestora. Giani Kiriță a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că știe să fie și autoritar cu ei atunci când situația impune acest lucru.

„Copiii mei au toată libertatea din lume”

La cei 46 de ani, pe care nu îi arată absolut deloc, Giani Kiriță are doi copii, pe Roxana în vârstă de 24 de ani și Marco, în vârstă de 20 de ani, copii pe care i-a avut din mariajul cu Daniela Milu, căsătorie care s-a încheiat în anul 2007. Chiar dacă Roxana și Marcu au rămas în grija mamei lor, faptul că a fostul sportiv a rămas fără tată pe când avea doar trei ani a contribuit foarte mult la decizia lui de a fi o prezență constantă în viața copiilor săi.

„Copiii mei au toată libertatea din lume. Sunt mari. Fata are 24 de ani, băiatul 20 de ani. Nu prea îmi cer mie sfaturi. Serios. Deja ei sunt mari. Când au nevoie de ceva, sună telefonul, se rezolvă”, ne-a povestit Giani despre relația pe care o are cu cei doi în momentul de față.

Care este relația dintre Giani Kiriță și cei doi copii ai lui

Nu pozează în tatăl perfect și nici nu dă sfaturi de parenting, ci recunoaște că Roxana și Marco au crescut mai mult cu mama lor, el fiind plecat în cantonamente și la meciuri. Abia după ce s-a retras din fotbal a avut mai mult timp la dispoziție să petreacă alături de copiii lui, însă aceștia erau deja mari și aveau deja cercul lor de prieteni.

„Important este să ne trăim viața. Aveam o discuție cu Pitbull Atodiresei și tot îmi zicea că eu mă duc în cluburi sâmbătă de sâmbătă. Și i-am spus că eu am stat 20 și ceva de ani în cantonamente. Eu acum practic îmi trăiesc tinerețea. Îmi place, sunt de viață. Îl sun pe Cătălin Cazacu să mergem să ne distrăm, să cântăm, să bem apă plată, că noi doar asta bem, apă plată, în rest nimic. Îmi place viața, sunt un om de viață”.

„Le-am zis să facă ce vor și când au probleme să mă sune”

Pe de altă parte, fostul dinamovist recunoaște că, din punctul lui de vedere, cel mai bun mod de a-și crește copiii, este să-i lase să învețe din propriile greșeli, nu să îi protejeze excesiv. Giani le este alături indiferent de deciziile pe care aceștia le iau, îi ceartă și îi laudă atunci când este cazul, însă încearcă să nu intervină prea mult în deciziile pe care Roxana și Marco le iau în viață.

„Sunt autoritar cu ei, chiar sunt. Le-am dat sfaturi ce să facă, le-am explicat ce este bine, ce nu este bine. Depinde de ei ce vor să facă, ce consideră că este bine sau nu din punctul lor de vedere. Trebuie să facă și prostii pentru că trebuie să se lovească de ele. Noi nu am fost la fel? Le-am zis că facă ce vor și când au probleme să mă sune”, a mai completat Giani Kiriță pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
INCREDIBIL! Șeful de la PRO TV care a fost dat afară după numai o zi!...
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *