Cătălin Cazacu se pregătește să părăsească România. „Mă uit la data de plecare ca ăia care se uită la data de eliberare din pușcărie” VIDEO EXCLUSIV

Ce are în plan: "Pentru mine este proiectul de suflet"

Din punct de vedere profesional lui Cătălin Cazacu îi merge foarte bine. De ceva vreme se împarte între cariera de prezentator TV și cea de organizator de petreceri exclusiviste, dar și alte proiecte în domeniul divertismentului, lucru despre care spune că îl ține „în priză”. Totuși, proiectul de suflet sunt vacanțele pe barcă. Cătălin Cazacu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că numără zilele până la următoarea plecare în larg.

Pasiunea nebănuită a lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu deține, printre altele, și un permis de conducere pentru bărci, astfel că petrecerile în larg au devenit o mare pasiune pentru el. De multe ori își ia și prietenii apropiați, însă de două ori pe an organizează vacanțe pentru grupuri care doresc să se distreze în largul mării.

„Lasă că m-a luat pe mine cu barca. Că mi-am adus aminte. Și când să ajungem la mal s-a stricat barca și uite așa pluteam pe mare. Deci nu te duce. Te rog eu. Dar nu era barca lui”, ne-a povestit Giani Kiriță, întrerupt imediat de Cazacu.

„Măi, du-te de aici. I-am mai zis eu lui Giani. El a fost lângă mine și când mi-a fost greu, a fost lângă mine și când ne-au dat afară de la fosta împărăție, a fost lângă mine și când mi-a luat foc apartamentul”, a completat amuzat prezentatorul emisiunii „Showbiz report” de la Antena Stars.

Lucru confirmat de Giani Kiriță, care, mai în glumă, mai în serios, a recunoscut că a fost prezent chiar și atunci când Cătălin Cazacu a căzut de pe motocicletă în cadrul unei competiții.

„Și când ai căzut în cursă”, a spus Kiriță, completat fiind de prietenului.

„Pentru mine este proiectul de suflet”

„Da. A venit la mine la concurs și am căzut. I-am zis într-o zi că îmi poartă ghinion, să nu mai vină niciunde. Deci nu vă luați după el. Ține minte, 20-29 mai, cea mai tare expediție, cea mai tare distracție, pe barcă, plecăm în Grecia. Atena este portul de unde ne îmbarcăm. Durează 7 ani. Pentru mine este proiectul de suflet. Îl fac de două ori pe an și mă bucur foarte mult că de la ediție, la ediție, oamenii care mi se alătură sunt tot mai mulți și îmi devin prieteni. Pentru că noi în săptămâna aia, cât stăm împreună, devenim prieteni”.

Citește și Motivul pentru care Cătălin Cazacu nu îi face toate poftele unicului său fiu: “Suntem foarte bine plătiți la Antena Stars, dar nu atât de bine plătiți!” EXCLUSIV

„Ce-i drept, ascultăm și multe manele, dar asta e”

Pentru Cazacu aceste vacanțe pe barcă nu sunt neapărat o sursă în plus de venit, ci le vede ca pe niște petreceri pe cinste, departe de ochii critici din România.

„Bine, ce-i drept ascultăm și multe manele, dar asta e. Glumesc. Ascultăm muzică bună. Ultima dată am și mâncat foarte bine pentru că a fost Scărlătescu cu noi și, din punct de vedere muzical, s-a ascultat doar muzică de calitate, asta pot să-ți garantez pentru că a fost și Fodor, iar Fodor, din punct de vedere al muzicii, este un dicționar. A fost calitativ din astea două puncte de vedere”, a povestit amuzat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro, completând că distracția este laitmotivul acestor întâlniri.

„Acum, în mai, sunt eu, cel care dictează și ne vom distra tare. De abia aștept. Mă uit la data de plecare ca ăia care se uită la data de eliberare din pușcărie”.

„Sunt oameni cu care noi cumva ne simțim aproape”

Timp de o săptămână durează toată distracția, însă Cazacu declară că se merită orice minut petrecut împreună.

„Suntem mai multe bărci. Data trecută am fost 5 bărci, acum probabil o să fim în jur de 6-7 bărci. Numărul în sus nu este limitat. Doar că de obicei, oamenii care vin și pe care îi „acceptăm” să vină cu noi, sunt oameni pe care îi cunoaștem sau cu care putem să stăm o săptămână, pentru că trebuie să conviețuim cu oamenii aceia, să stăm pe aceeași barcă, mâncăm împreună, facem activități împreună în fiecare seară, facem petreceri. Așa că sunt oameni de care noi cumva ne simțim aproape. De mult ori vin și oameni pe care nu îi cunoaștem, dar mă bucur enorm că rămân în continuare cu noi”, ne-a mai declarat prezentatorul TV, care abia așteaptă luna mai pentru a-și reîntâlni gașca de prieteni în portul Hydra din Grecia.

„Fiecare barcă are un grup al bărcii, căci deobicei pe barcă sunt grupați prieteni, pentru că încap 8 oameni. Sunt 4 camere, deci pot sta între 8 și 10 oameni. Așa că fiecare se organizează cum dorește. Punctul de întâlnire comun este în Atena, în port, acolo ne vedem sâmbătă dimineață și de acolo începe aventura”.

Citește și Ritualul pe care îl are Cătălin Cazacu în fiecare dimineață: „După 15 minute de plâns îmi dau seama că am rate la bancă, sunt sărac și mă duc la muncă” VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *