Motivul pentru care Cătălin Cazacu nu îi face toate poftele unicului său fiu: “Suntem foarte bine plătiți la Antena Stars, dar nu atât de bine plătiți!” EXCLUSIV

Cătălin Cazacu: ”El vine la București și ne facem de cap”

Cătălin Cazacu se bucură de un fiu, Andrei, în vârstă de 12 ani, pe care îl are dintr-o fostă relație cu Nicoleta Delinescu. Adolescentul locuiește cu mama sa, însă, acum, aflându-se în vacanță, își vizitează tatăl și îl însoțește dimineața la emisiunea pe care acesta o prezintă. Prezentatorul de televiziune ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre băiatul său.

Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre fiul său

Cătălin Cazacu se bucură de faptul că petrece timp cu fiul său, adolescentul fiind în vacanță. Andrei este rodul poveștii de dragoste pe care prezentatorul a trăit-o cu fosta parteneră, Nicoleta Delinescu. Chiar dacă locuiește cu mama lui, băiatul petrece timp în vacanțe cu tatăl său, ba chiar îl însoțește la emisiune, în fiecare dimineață:

Citește și: Ramona Olaru, despre gelozia lui Cătălin Cazacu: ”Îmi dovedește că mă iubește”. Ce fotografii indecente primește de la admiratori VIDEO EXCLUSIV

“Suntem în teambuilding pentru că este școala în reprize, nu știu cum se ia vacanță acum. Înțeleg că în București nu este vacanță, în Timișoara este vacanță. Nu înțeleg cum este, pe vremea noastră lua toată lumea. Dar așa este, a luat vacanță și a venit în București. În vacanțe recuperăm pentru că el stă la Hațeg. Este greu pentru mine să ajung acolo. Așa că de fiecare dată când avem timp facem chestia asta, el vine la București și ne facem de cap. Tocmai acum am venit de la piscină, a fost toată ziua cu mine. Vine cu mine la emisiune, nu înțeleg de ce se trezește așa devreme că eu în locul lui nu mă trezeam. Avem o săptămână la dispoziție.”

Se gândește să îl aducă la București

De asemenea, atunci când vine vorba despre o mutare a fiului său, Cătălin Cazacu se gândește la acest aspect, însă respectiva mișcare este una pentru viitor:

“O să vină, la un moment dat, momentul respectiv. Momentan este clasa a 6-a și mai avem până la momentul respectiv.”

Citește și: Mama fiului lui Cătălin Cazacu, despre Ramona Olaru, actuala iubită a sportivului: „Au fost multe ca și ea”. De ce nu crede în relația lor

Cum își educă fiul: “Copilul a venit de la Timișoara singur”

Cătălin Cazacu își dorește ca fiul său să se descurge în orice situație. Prezentatorul este de părere că nu trebuie ca micuții să fie protejați în fiecare clipă. Băiatul său este extrem de curajos încă de la 12 ani, astfel că a venit singur, cu trenul, până la București:

“Pentru cine mă cunoaște, știe că exact cum sunt la TV, adică dezinvolt, sunt și în spatele camerelor. Sunt natural. Ca și tătic am un altfel de parenting. Din punctul meu de vedere, copilul crește așa cum am crescut și eu, trebuie să se lovească de multe chestii. Asta cu să ne protejăm încontinuu copilul, să îl ținem într-o bulă și să nu îl atingă nimic, nu funcționează la noi. Copilul a venit de la Timișoara singur, singurel, pe tren.

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Cazacu când a fost întrebat de iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Gestul total neașteptat VIDEO EXCLUSIV

Este învățat la 12 ani să se descurce singur oriunde îl lași. Asta a fost creșterea pe care am fost dator să i-o dau, că orice s-ar întâmpla, în orice situație intră, să se descurce singur. Dacă nu învață asta de la o vârstă fragedă, pe urmă nu o să pot să îl ajut la 27 de ani să facă naveta Timișoara-București.”

De ce nu îi face toate poftele fiului său

Întrebat dacă îi cumpără băiatului său tot ce își dorește, Cătălin Cazacu a răspuns printr-o glumă, făcând referire la salariul pe care îl primește acum ca și prezentator de televiziune:

“Suntem foarte bine plătiți la Antena Stars, dar nu atât de bine plătiți.”

Video: Cătălin Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *